Szombaton is buli a Végállomásban!

Hello Világ!

Mint mindig, most is jön egy kis buli ajánló egyenesen a szombathelyi Végállomás klubból.

A koncert Szombaton lesz, ahol fellép három remek zenekar. Három zenekarból kettő válaszolt felkérésünkre, és barátságosan, kedvesen álltak hozzá a kérdés sorozathoz. A bulin egyébként a kaput 19:30-kor nyitják, a belépő pedig 1000 Ft lesz. Természetesen a koncerten mi is részt veszünk, és egy beszámolót is olvashattok majd a buliról. Szóval gyertek sokan!

21.00 JUSTICE FOR ALL

A zenekarból Varga Csabát (gitár,vokál) sikerült elérnünk, aki szívesen válaszolt minden kérdésünkre.

Mit tudsz elmondani a zenekarról röviden, annak, aki nem ismer titeket?

A zenekart Gergő (basszusgitár, ének, dalszövegíró) és én (ritmusgitár, vokál, zeneszerző) alapítottuk 2011 nyarán. Az első felállásban Mihályi Marcell volt a dobosunk, Streer Dániel a szólógitárosunk, és Bogár Nándor az énekesünk, akik 2 év után kiváltak zenei nézeteltérés és egyéb elfoglaltságok miatt. 2013 nyarán Kovács Gábor lett a dobosunk, aki új életet lehelt az együttesbe. Rövid ideig volt még egy szólógitárosunk is Kiss Bálint, de ő neki kevés ideje volt a zenekarra. Saját számokat játszunk, zenei stílus heav y/ thrash metal helyenként doomos,  és punkos elemekkel.

Merre léptetek fel eddig? Hogy fogadtak az emberek?

Több helyen is felléptünk már: Kapuvár, Sopron, Sopronhorpács, Csorna, Győr a mi zenénk eléggé réteg zene, ismerőseink, barátaink szoktak megnézni minket. Sok zenekarral felléptünk már közösen, és a legtöbben pozitívan beszéltek rólunk.

Mennyire várjátok a Végállós bulit? Hogy készültök?

Nagyon várjuk a szombati koncertet,mert itt a Justice For All-al még nem léptünk fel. Lehető legjobb koncertműsorunkat raktuk össze,pörgősebb számokkal.

Terveztek e valami nagyobbat az idei évben?

Tervezünk télen stúdióba vonulni pár számot felvenni, mert eddig csak próbatermi felvételek és koncertvideók vannak youtube-on.

Mit üzensz a bulira ellátogatóknak? Az olvasóknak?

Aki szereti a thrash metalt,annak mindenképp ott a helye! 🙂

Nagyon köszi a választ, jó bulit, további sikereket kívánunk!

22.00 ZOMBIE MACHINE
23.00 VESZTEGZÁR 

Másik interjúsunk a Vesztegzár, róluk nem rég írtunk egy hosszabb interjút, és egy lemez kritikát is hiszen most jelent meg szeptemberben az útvesztő című lemezük. Lemez kritika ITT!
Az interjút Monostori Ádámmal (dob) készítettük.

Nem rég jelent meg az új albumotok! Kapható lesz a lemez a Végállomás klubban?

Természetesen viszünk az Útvesztő lemezből és a hozzá kapcsolódó pólóból is, de az előző Beteg világ lemez és a korábbi pólók is beszerezhetőek lesznek.

Hogy készültök a szombati bulira?

Az Őszi Útvesztések névre keresztelt lemezbemutató koncertkörutunk már elkezdődött. A budapesti rövid műsort követően a múlt hét szombaton Révkomáromban már egy teljes lemezbemutató koncertet játszottunk. Tehát a főpróba már megvolt.

Mire számítson aki megy? mit üzentek nekik?

A koncert egyértelműen az új lemezről szól majd, de elhangzik 1-2 régebbi szerzemény is. Tehát mindenképp egy thrash zúzásra számíthatnak a résztvevők, akiknek azt üzenjük, hogy hozzák el a másik énjüket is. Vagy ha nem tudják, a rosszabbik mindenképp legyen jelen! 😀

Köszönjük a válaszokat, további sikereket kívánunk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X