Végállomás, ahol mindig jó a buli!!! (Beszámoló)

Hello Világiak! 😀

Volt egy buli szombaton, ami családias környezetben zajlott! Ez volt az a buli, amit hülyeség lett volna kihagyni. Persze nem nagy sztárok, nem Road , nem Tankcsapda, és a Metallica sem volt a Végállomásban. Viszont volt nekünk egy Sniffyction zenekarunk, egy Red Rockets, és egy Atomic PlayBoyz. Remek koncertek, fantasztikus emberektől. Bevallom a három zenekar közül egyet, a Rakétákat ismertem, így igyekeztem minden csapatot zeneileg, és emberileg is megismerni. Komolyan, bánhatja aki nem jött.

Sniffyction

Nagyon jó csaj csapat. Annyira jók hogy nem is haragudtam érte, hogy a 20:00 kezdés helyett már 21:00 volt. 😀 Összetett csapat, jól mozognak a színpadon! Kicsit csajok, kicsit zenészek, kicsit lázadók. Persze még sok ilyen plusz van amiből a zenekar áll, és ezektől tudnak fantasztikusat alkotni. Zeneileg sok műfajban mozognak és nyújtják mindig a maximumot! Emberileg is megismertem őket! Érdemes!

Köszi a bulit lányok!

Red Rockets

Szombathelyen már nem kell bemutatni a zenekart. Sokat bizonyítottak már a Végállomás harc terén, és most is hozták a megszokott formát! Emberileg egyik legjobb arcok, és igyekeznek azok maradni! Színpadon mindig a toppon vannak, és szinte már mondhatjuk, hogy Szombathely egyik zenekara akik bírnak még jó bulikat csinálni.

Köszi a bulit nektek is!

Atomic PlayBoyz

Akadtak gondok a húrokkal 😀 az előkészülettel, de volt idejük rendbe tenni mindent, és szintén egy nagyon jó bulit csinálni. Olyan dalokat tártak elénk, aki nem ismerte is jót tombolt az első sorban. Zeneileg szintén képben  vannak, és a buli hangulatban sincs hiány.Emberileg is jó arcok, talán velük dumáltam a legtöbbet. Háttérben ment a hülyeség természetesen, és ez meg is hozta nekik, és persze nekem is a hangulatot!

Köszi nektek is srácok!

Persze Köszi a Végállomás csapatának is a szervezést, és hogy zökkenő mentésen lezavarták a bulit!

Skacok (zenekarok) várunk vissza! 😀

 Következő buli, amin mi is ott leszünk: Vesztegzár lesz szombaton szintén nem érdemes kihagyni! Gyertek! Koncert előzetes hamarosan…

További képek ITT!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X