Helo Zep, és a jótékonyság!

Hello Világ, Helo Zep!

Bizonyára azért már hallottatok róla, szervezünk egy jótékonysági mini turnét! Ezen a turnén Fellép a Helo Zep is, amit ezúton is köszönünk.
Esemény, és infók  itt: https://www.facebook.com/events/204646583264580/

És akkor a srácokról: 😀

Ahogy mondani szokás, ha a hegy nem megy Mohamedhez, majd Mohamed megy a hegyhez. Pontosan így tett a gödöllői Helo Zep! zenekar is, akik mindenféle előzetes egyeztetés nélkül bekopogtak a Rádió Rock Magyarország stúdiójába, hogy lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra. A kezdeti meglepettség után Kovács Áron a Rock Reggel műsorvezetője igazi rock’n’roll lépésre szánta el magát és azt mondta a srácoknak, ha már itt vannak zenéljenek. Egész véletlenül voltak hangszerek is a zenekarnál, így semmi akadálya nem volt, hogy összejöjjön egy rendhagyó esemény, amit a másnap, a műsorban megszólaló ‘Aludj csak én álmodom’ című dal tett igazán filmbeillővé. Nem kétséges, ha van jó módja bekerülni egy rockzenekarnak egy rock rádióba, akkor ez az.

Így került a Helo Zep! a RockReggelbe… 😀 Gondoltak egyet – egy filmből vett ötletből kiindulva – és bekopogtak a Rádió Rock ajtaján. Beengedtük őket… 😀

—————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X