Ma este Konyha koncert a Track-ben‏

Hello Világ!

 

Legnagyobb önálló nyári koncertjére készül ma este a Barba Negra Track-ben a Konyha zenekar. „A Barba Negra Track-beli bulink az idei nyár talán legfontosabb Konyha koncertje.”- mesélte Szepesi Mátyás énekes-gitáros. – “Ha minden a terv szerint halad, ez lesz az utolsó önálló koncertünk kétlemezes zenekarként, lévén nyakig vagyunk a harmadik album munkálataiban.” Ennek örömére a csapat eljátssza mindkét eddigi lemezét elejétől a végéig – a 2012-es “Konyhanyelv” és a 2014-es “Elmentek a szörnyek” valamennyi dala elhangzik majd az este folyamán.

KONYHA

A készülő harmadik album még a korábbinál is eklektikusabb lesz: három zenei irány, a country/folk, a funk illetve a zúzós gitárzene köré csoportosulnak a dalok, de a stílusok jegyei egy-egy számon belül akár összemosódva is. Az alapokat a csapat szokásához hűen élőben, együtt, egy légtérben játszva veszi fel, és minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet az ütős megszólalásra. “Azt érezzük, egy csomó szempontból tudatosabbak voltunk és mélyebbre mentünk az előkészületek során és ez hallatszani is fog. Szövegek terén továbbra is a szív hangjai dominálnak, de itt is igyekeztünk feszegetni a határainkat, sok meglepő új dolog lesz az új korongon.” – mondta Szepesi Mátyás.

Kíváncsian várjuk, de addig is ma este egy konyhanyelvet beszél majd mindenki a Track-ben, egy laza szerda este nem is érhetne jobban véget. Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/519196771612829/

—————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X