Ülj le a Tankcsapda mellé, és nézz egy filmet Debrecenről!!!

Napokban ünnepelte születésnapját az idén 31 éves Tankcsapda zenekar. Az alkalmat kellően megünnepelték, hiszen egy új videoklippel álltak a rajongók elé. Ahhoz, hogy színesebbé tegyék a premiert, egy rendezvény keretein belül élőben is megtekinthették páran az új alkotást, ezen felül pedig egy kis beszélgetésen is részt vehettek a klippel kapcsolatban. Aki nem tudott ott lenni sem maradt infók nélkül, hiszen közvetítették a zenekar Facebook oldalán az összejövetelt. Volt ott köszöntés, sok nevetés, és sok hasznos infó, amit a klipről megtudhattunk.
Ha érdekel itt nézheted:

Közzétette: Tankcsapda – 2020. október 14., szerda

Csapat a videóban elmesélte, hogy a Road Movie keretein belül zajlott a forgatás, aminek célja, hogy zenekarokon keresztül mutassanak be városokat, helyeket, ahol az adott csapat él, és dolgozik. Így alakult hogy a Tankcsapda Ülj le mellém dalára került rá ez a debreceni “imázsfilm”.

Nem húzzuk tovább a szót, ha fontos infók érdekelnek, a fenti videóban megtalálod.
Például, hogy miért Till Attillával forgatott a csapat? Miért pont erre a dalra? stb.

Klipet megnézve igazi képet kapunk Debrecen városról, illetve az ott élő emberekről. A város bemutatása természetesen egy adott sztori köré lett építve. A zenekar pedig az Ülj le mellém dalukat adta a videóhoz, ami egyértelműen rá is illik az anyagra. Szintén nagyon megosztó véleményeket olvashatunk a Tankcsapda körül, amit már talán meg is lehetett szokni. Minden véleménytől függetlenül nekünk tetszik a dal, király a klip, és reméljük még sok 31 évig olvashatunk róluk, járhatunk koncertjeikre, vagy nézhetjük akár a rossz kritikát, mert amíg ezek lesznek, addig lesz nekünk a Tankcsapda is.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X