Megjelent a “Határtalan” Lovecrose, Zalaegerszegről!!!!!

Pár nappal ezelőtt jelent meg egy koncert-klip a Lovecrose zenekartól. A most, november 3-án bemutatott Végtelen mint az Óceán című lemez záró tételére, egy pozitív hangvételű dalra, a Határtalanra készült a videó. Ennek a nyersanyagait még a júniusi Barba Negrás koncertjük alatt rögzítette a zenekar.

A friss lemezről a következő rövid összefoglalót osztotta meg a zenekar:
„A harmadik nagy lemezünk az egyik dalunkból kiragadott sor után a ’Végtelen mint az óceán’ címet kapta. Hangzásban követtük a megszokott metalcore stílust, lettek dalok amikben a szokásosnál jóval mélyebbre hangolt gitárok szólalnak meg. Az elektronikus betétek a mostani lemeznél jóval letisztultabbak, cserébe a riffek és a breakdownok súlyossága viszi el a dalokat. A fő csapásvonal a megszokott Lovecrose hangzás maradt, de sokkal erőteljesebb és dominánsabb zenei témák kaptak itt helyet az eddigiekhez képest. Az énekek kettősségét szerettük volna sokkal jobban kiélezni mint a többi lemeznél tettük. A hörgések/kiabálások még agresszívebbek lettek, a tiszta vokálok pedig még dallamosabbak. Egy jó másfél-két éve kezdtük el körvonalazni az óceános, viharos, apokaliptikus koncepciót az albumnak és ezzel együtt a daloknak is. A 11 dalos lemez szinte minden tétele ilyen hasonlatokkal operál, és görbe tükröt tart a társadalomnak ami szépen lassan minden értelemben felzabálja saját magát.
A keverés és mastering a No Silence sound studioban készült, A klip illetve az albumhoz tartozó vizuális tartalmakért, videókért pedig a Portrait shot,
utómunkálataiért énekesünk Volner Márk.
Mindenkinek szeretnénk ajánlani a lemezt aki szereti a magyar nyelvű technikás, riffelős metalcore és modern metal zenét.”

A Lovecrose – Végtelen mint az óceán lemezbemutató koncertje
November 24-én lesz a Dürer kertben!
https://www.facebook.com/events/1078564276842668

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X