ZPZ: GRRRHHHOOO!!! – Megjelent a harmadik nagylemez!

A júniusi HammerWorld magazin egyik extra CD mellékleteként jelent meg a ZPZ zenekar bátor és magabiztos GRRRHHHOOO!!! címet viselő harmadik nagylemeze.
A „köcsögmetált” feltaláló és művelő, valamint a „trash & roll” műfajban brillírozó ötös ezúttal kereken 10 szerzeményt rögzített az új anyaghoz.

A cinikus és vicces szövegekkel, nyers, de fogós riffekkel felvértezett dalcsokorból kettőhöz már kisfilm is készült – a Kakaót! szöveges videóként, a Jó éjszakát! 3 pedig videóklippel hívja fel magára a fokozottabb figyelmet.

ZPZ – Jó éjszakát! 3:

„A mindenkit érintő leállás alatt megszületett a mesterterv, hogy a rendelkezésre álló időben lépjünk szintet és készítsünk egy minden korábbinál erősebb, ugyanakkor viccesebb anyagot, ahol zeneileg és hangzásban is megpróbálunk előbbre lépni, miközben szövegvilágban visszatérünk az első időszakunk nagyon vicces témaválasztásaihoz.”

A zenéjében egy meghökkentően egyedi – thrash, dallamos metal, HC, rock and roll – ötvözettel előálló formáció az ötletes fotográfiákat felhasználó, de az összképet tekintve minimalistára vett dijáznnal bíró albuma önálló kiadványként is elérhető:
shop.hmusic.hu/eloado/zpz

Online zenehallgatás:
songwhip.com/zpz/grrrhhhooo

ZPZ: GRRRHHHOOO!!!
(2022 / H-MUSIC)

01. Prelude 3
02. Merevedés
03. Kakaót!
04. Daedalon
05. Thrash metál bevésve
06. Mississippi
07. Spájz boys
08. Balkáni hím
09. GRRRHHHOOOOOO!
10. Jó éjszakát! 3

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X