Zorallal buliztunk hétvégén a Végállomásban

Összetartó kis Vad Zorall csapat sorakozott fel szombaton a szombathelyi Végállomás klubban. A Vadvágány, A Zorall, és a Vad Zorall rajongók lepték el a helyet, persze meg is érte.

A már törzshelyünké vált Végállomás klubbot most sem kerülhettük el, hiszen szintén nagy buli volt készülőben. Be is léptünk az ajtón, és már javában ment a készülődés, és természetesen a pultnál már mindenki hangolt. 😀 Érkezésünk után nem sokkal kezdett a szombathelyi Vadvágány csapat. Fantasztikus koncerttel szórakoztatták a közönséget. Már sok Vágány bulit megjártam, és látom a fejlődésüket. Nagyon odatették magukat, látszik hogy egyre profibbak, és összehangoltabbak. Fantasztikus bulijukat Nagyon köszönjük! És persze itt a reklám helye is, a koncert másnapján megjelent legújabb klipjük a Kocsmai verekedésNézzétek, hallgassátok, szeressétek.

Őket követte az általunk nagyon kedvelt Zorall csapat, akik természetesen magukhoz hűen hozták a maximumot. Nagyon jó hangulatot teremtettek a Végállóban, ami persze már megszokott, így mindenki szívvel, és lélekkel énekelhette a kedvenc neki LEGZORALLABB dalát. Volt pogó, ének, hatalmas tapsvihar, hangszeres zene, tökéletes zenekarok, és tökéletes buli.

Köszönjük ismételten a bulit a zenekaroknak, és a szervezésnek!

További képek itt:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=1884660768432353

Videó a buliról:

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X