Zinfield!

Kedves Haverock!! Újabb információ, most a  Zinfield zenekarról!
Olvassátok:

A zenekar 2009-ben alakult, de a jelenlegi formáció 2015 februárjától él. A zenekar 2009-től 2014 -ig saját számokat játszott, majd átalakult Modern Népdalmetál formációvá. Jelenleg is gőzerővel készítjük sorban a népdal átdolgozásokat, mint pl. a “Tavaszi szél”, “Érik a szőlő”, “Elindultam szép hazámból” stb. ismert dalokat. A zenekar 2013 szeptemberében rögzítette saját számaiból álló “Ha neked így jó” c. demóját, mellyel előző korszakát kívánta lezárni. A csapat 2014 Áprilisában rögzítette az “Elindultam szép hazámból” c. EP-t, mely 5+1 számot tartalmazott. 2014 vége, illetve 2015 eleje leginkább a koncertezésről szólt, az Egészséges Fejbőr zenekar társaságában léptünk fel több helyen. Idén ősszel újra stúdióba vonulunk, és klipet is szeretnénk forgatni. Azt, hogy melyik számra, még nem döntöttük el.

Úgy gondoljuk, hogy stílusunkkal megpróbálunk kicsit új stílust teremteni. A népdalokat ugyebár nagyjából mindenki ismeri, ehhez jön még egy kis modern mai metal zene, ami egybe gyúrva szerintünk érdekes zenét eredményez.

Példaképeink nincsenek, sok előadót, és zenekart szeretünk, de nem próbálunk meg senkit sem utánozni.

A zenekar tagjainak mind-mind más az ízlése, így kimondott kedvenc dalunk nincs. Az “Érik a szőlő”-t a pörgőssége miatt szeretjük. Az “Elindultam szép hazámból” című számot a mondanivalója miatt kedveltük meg. A “Kis kece lányom”-ban pedig 2 női énekes vendégünk van (Kaszás Melinda és Borók Anikó) így ez a szám kicsit elüt a többitől, és érdekessé teszi a produkciót.

A rajongóknak üzenjük, hogy látogassanak el egy koncertre, mert biztos, hogy velünk együtt fognak bulizni, és énekelni, nem fogják megbánni! 🙂

Következő koncert: 2015. 04.11. – Budapest, Légó Klub.

További koncertek:

Április 17. – Szolnok, Váróterem

Április 18. – Szigetszentmiklós, Rock Lyuk

Május 9. – Bp., Alcatraz

Június 6. – Bp., Club 202.

 

Köszönjük az információt a zenekarnak! sok sikert kívánunk!
Haverock közösség

Olvass tovább: http://haverock-kozosseg.webnode.hu/news/zinfield/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X