Zártosztály – előrendelhető a Hazatérek című album

Zártosztály – Dal- és klippremier, 10 éves születésnapi koncert, valamint előrendelhető a Hazatérek című album

A 2013ban indult hazai hard rock supergroup Zártosztály első évtizedének megünneplésére, és ezt megkoronázandó, debütáló nagylemezének megjelenésére készül. A Hazatérek címet kapott album pólóval, szép nyomdai 10 éves koncertbelépővel kedvezményes csomagban, vagy önállóan már előrendelhető az alábbi linkről: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly

Kiss Zoltán a dalszöveg megszületéséről:
“A ‘Hazatérek’ saját élményem alapján íródott. 38 éven át laktam a szülőhelyemen, Pestszentimrén. Rengeteg emlék, barátok, (számomra) nagy események, bulik helyszínei. (nevet) Miután elköltöztem, évekig azt terveztem, hogy visszavásárolom a szülői házat és ott fogok élni. Sajnos, nem sikerült… de máig sokat eszembe jut!”

Az album első előfutáraként megérkezett a címadó dal, és a hozzá készített videoklip.

Zártosztály – Hazatérek (hivatalos videoklip / official music video):

Csillag EndreCsuka’ a dalról:
Szerettem volna egy egyszerű és közérthető dalt írni… olyasmit, ami mindenkihez és minden generációhoz szól. Zoli megtalálta hozzá a tökéletes témát, és szerintem nagyszerű szöveget írt rá! Persze, a lemezen lesznek keményebb és a tőlünk elvárt megszokott ‘megnyilvánulások’ is.” (nevet)

Az eleinte “csak” örömzenélésre, és főként a ‘80-as évekbeli Edda dalok hiteles előadására összeállt – Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Donászy Tibor alapította – formáció, Lázár Zsigmonddal a billentyűk mögött, idővel az egyre gyarapodó fellépések mellett saját szerzemények megírásába fogott (ennek volt kézzelfogható bizonyítéka a négy évvel ezelőtt megjelent Szétszakítva című négyszámos EP), majd a tavaly márciusi énekescserét követően, már Kiss Zoltánnal a fronton egy nagylemez elkészítése lett a cél.

Ennek élő bemutatójára november 24-én, a Barba Negrában kerül sor, ami egyben a Zártosztály 10 éves születésnapi bulija is. A koncerten vendégként fellép a zenekar előző két énekese, Sipos Péter és Schrott  Péter is.

Eseményoldal: www.facebook.com/events/230252396336981

Zártosztály:

Csillag Endre “Csuka” – gitár
Mirkovics Gábor “Zserbó” – basszusgitár
Donászy Tibor “Tipcsi” – dob
Lázár Zsigmond – billentyűs hangszerek
Kiss Zoltán – ének

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X