Zanzibar!!! “Óriási dolog, hogy a csapat megérte a 16. szülinapját”

Zanzibar!!!

Sikerült meghódítani az oldalnak a Zanzibar zenekart. Legalábbis elértük azt, hogy válaszoljanak pár kérdésre! Zenekarról mi sajnos mostanában nem sokat hallottunk, ezért döntöttünk úgy, hogy felkeressük őket, mi újság a házuk táján?
Ha téged is érdekel mivel ügyködik a zenekar épp, akkor mindenképp olvasd el ezt a pár sort mert érdemes!

Sziasztok! Már eltelt egy “kis” idő hogy Sidi kilépett a zenekarból! Okozott ez törést a zenekarban? Mi újság veletek mostanában?

– Talán a legfontosabb, hogy 2014 ősz óta, négy Zanzibar alapító tag újra együtt zenélhet. Az aranykorra is szívesen emlékszünk (amikor még öten voltunk), de a nosztalgia nem visz előre.. – szóval az általad emlegetett “törésen” már túl vagyunk. (: Szerintem óriási dolog, hogy a csapat megérte a 16. szülinapját, – persze érzékeljük, hogy a pop- és rock szakma folytonos mozgásban van, – ez aztán nekünk is ad némi fejtörést! (: Jelenleg nagyon fontosnak és megtisztelőnek tartjuk, hogy az NKA Cseh Tamás Programban részt vehetünk.

Mit tartogattok nekünk erre az évre? Várható új dal vagy album?

A támogatásoknak köszönhetően két elő zenekarral (Reckless Roses és Pre-Load) 10 állomásos koncertturnét valósítunk meg, amely során nagyon jó szakembergárdával és profi technikai háttérrel, ismert hazai klubokban (pl: Gödöllő Trafó, Nyíregyháza Club Hollywood, Debrecen Roncsbár, Bp. Barba Negra Track), és nagyobb nyári rendezvényeken tudunk játszani. Közben folyamatosan zajlik a dalszerzés és a klasszikus, “kőkemény brainstormingok” is megvannak! (: A dédelgetett nagylemez remélem az idén őszre végre valóra válik, a közeljövőben pedig az “Újra” és az “Indulás a Holdra fel” c. dalok sikerét folytatni szeretnénk egy újabb szerzeménnyel, aminek már csak a promócióját kell előkészíteni.
Legközelebb április 25-én láthattok bennünket Nyíregyházán a Club Hollywoodban, majd május elsején a törökbálinti nagy dzsemborin…

Köszönjük az infót! Sok sikert nektek továbbra is, és jó bulikat kívánunk!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X