Zanzibar-“Dallamvilágában Zanzibaros”

Hello Haverock! Itt a Zanzibar!
Biztosan hallottátok már, hogy a Zanzibar zenekar most készíti hetedik nagylemezét, amit ők is, ahogy a rajongók, izgalommal várnak. Megkerestük őket, milyen hírrel tudnak szolgálni nekünk a közelgő lemezről. Szerencsére jó híreket kaptunk, reméljük ti is örültök majd neki ha elolvastátok.
 Zanzibar
Sziasztok! Mit lehet tudni a közelgő Zanzibar nagylemezről?
Ebben a formációban először csinál lemezt a Zanzibar.
Az előző lemezen csak Sidi volt ezen pedig csak Gabi a gitáros aki tavaly ősszel csatlakozott újra a csapathoz. 2011 óta nem adtunk ki lemezt. Most végre újra összeállt az alkotó közösség és hamarosan el is készül az új lemez.
Mekkora érdeklődésre számítotok a lemezt illetően?
 Az új Zanzibar cd a MOL benzinkutakon lesz kapható 990 Ft-ért a tavalyi más zenekarok által a benzinkutakon eladott darabszámok alapján bizakodóak lehetünk, és a rajongóink is, már nagyon várják az új dalokat.
Milyen stílusú, és hangvételű számok lesznek a lemezen?
Zanzibaros dalok lesznek mivel Gabival a régi Zanzis dallamvilág is visszajött. Változatos hangvételű, többnyire optimista üzenetű dalok születtek.
Van-e kedvenc nektek? És ha van miért pont az?
Ilyenkor mindig az-az aktuális kedvenc amin épp dolgozunk, aztán hónapokkal később kiderül, ki melyik dalt szereti élőben, vagy melyikre tudna videoklipet elképzelni
Melyik eddigi lemezre vezethető vissza az új? Vagy ez egy teljesen
friss lesz, ami egyik eddigire sem hasonlít?
Dallamvilágában Zanzibaros, de hangzásában lendületében egyikhez sem lehetne hasonlítani.
Körülbelül mikor jelenik meg?
2015. októberében
Milyen hangulatú volt a fotózás?
A kánikula ellenére jól haladtunk, és kitartott a jókedv a végéig. Udvardi Attila készítette a képeket a rá jellemző profizmussal instruálta a zenekart. Nagyon kreatív fotós.
Nem minden zenekar szereti a stúdiózást! Ti hogy vagytok ezzel?
Szeretjük. Ez a zenélés legizgalmasabb része mikor valami új megszületik. Sokszor fárasztó, és monoton munka, de rengeteg tapasztalatot lehet gyűjteni minden egyes lemezfelvételkor.
Köszönjük a Zanzibar-nak a választ! Sok sikert kívánunk a lemezhez!
Reméljük sok emberhez el fog jutni, ez a fantasztikusnak ígérkező album.
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X