XVIII. Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztivál, Falcon Project, Pokolgép

Elrajtolt tegnap a XVIII. Jótékonysági  Motorostalálkozó és Rockfesztivál az Arrabona Eagles M.C. Hungary szervezésében, akik az előttünk álló hétvégére rendkívül ígéretes programot állítottak össze, ez már mindjárt az első napon bebizonyosodott.

Az eseményt a nagyszínpadon, nyugodtan mondhatjuk, hogy már hagyományos módon a győri Falcon Project zenekar nyitotta meg, a banda nagyon egyben volt, fergeteges hangulatú koncertet toltak, megalapozva ezzel a rajongók számára a hétvége hangulatát.Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, emberek hangszerrel és álló emberek

A Fiúk beleadtak mindent és a tőlük már megszokott magas színvonalon játszottak és az ének is nagyon rendben volt. Hallhattunk tőlük saját és feldolgozás dalokat a rock klasszikusokból és a végén még egy kis ráadás is volt: a készülőben lévő következő lemezről  mutattak egy dalt, mely most debütált és a Srácok azt sem titkolták, hogy igazából nem is nagyon próbálták össze. Ez azonban egyáltalán nem rontott az élményen, sőt szenzációsan szólt a “Ha leszakad az ég” címet viselő nóta és reméljük hamarosan még több hasonlóval lep meg minket a zenekar.

&;

Köszönjük ezt az újabb vérpezsdítő koncertélményt!

A Falcont követte a A Paddy and the Rats nevű ír punk rock kocsmazenét játszó magyarországi, miskolci zenekar, akik ír művészneveket használó magyar fiatalok és a 2000-es évek végén alakultak. Ők szintén jó bulit nyomtak és elnyerték a győrújbaráti közönség tetszését.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „PADDY THE AND RATS 07.08 DUNAÚJVÁROS METAL FACTORY 09.02. GYŐRÚJBARÁT MOTOROS TALÁLKOZÓ SZÉKESFEHÉRVAR LIGET HELSINKI (FIN) THE ROCKS BUDAPEST- BARBA NEGRA PETERSBURG (RUS) MOD 07.22. DEBRECEN- CAMPUS 09.18. MOSCOW (RUS) MOSKVA CLUB 07.23. SNINA( (SK)- -ROCK POD KAMENOM 09.19. MINSK (BY)- BRUGGE 08.12. FONYÓD ROCKBALATON 09.21. 09.21.KIEV .KIEV (UA) VOLUME 08.21 BALATONVILÁGOS- STRAND FESZTIVÁL 09.23. WARSAW (PL) PROXIMA 08.27. SZEGED SZIN”

Ezután a Pokolgép lépett színpadra, hatalmasat zúztak tegnap és a hűvösödő idő ellenére sem fázott senki, arról gondoskodtak a Srácok.

A zenekarral készült interjúban amit a beszámoló végén olvashattok, Tóth Attila elmondta, hogy 90%-ban érzi magát gyógyultnak, vannak még kisebb nehézségek. Ebbből a koncerten semmi nem látszott, hattalmas buli volt. Ezt láttuk mi  az élő rockzenére  kiéhezett közönség.

És akkor jöjjön a villáminterjú:

 Mennyire viselte meg a zenekart a járvány okozta kényszerszünet?

  • Volt egy elég komoly stroke-om  2019. novemberében,  arra az évre az összes bulit le kellett mondanunk és a következő év ami egybe esett a járvánnyal és ami számomra jórészt a a rehabilitációról szólt, nem nagyon zenélgettünk, ilyen szempontból szerencse volt a szerencsétlenségben, hogy ezt az időt a gyógyulásomra tudtam fordítani. Egy ideig nem tudtam beszélni, felkelni, járni. Egészségi állapotomat 90%-ékosnak érzem, talán jövőre érem el a 100%-os felépülést. A rehabilitáció mellett életmódot is váltanom kellett, jobban oda kell figyelnem magamra. Azt mondják nem látszik már rajtam, de én még azért érzem magamon, a színpadon amikor gyorsabban mozdulok, vagy a színházban ahol gyorsan kell mozogni, öltözni, van egy-egy koordinálatlan mozdulat. Októbertől újra játszom a színházban, korábbi szerepemet a Jézus Krisztus Szupersztárban. Szerencsére ez a nyár és eddig az ősz is, koncertben gazdag, folyamatosan vannak fellépéseink, aminek nagyon örülünk.

Mik a rövid és hosszú távú céljaitok?

  • Rövid távon minél többet szeretnénk koncertezni,  erre most bőven van lehetőségünk. Hosszabb távon gondolkodva hamarosan érkezik a soron következő album, készül egy verses album, Gábor kedvenc dalaiból szeretnénk egy lemezt, azon ő énekelne. Tele vagyunk tervekkel, folyamatosan dolgozunk Gábor stúdiójában, ahol általa születnek a dalok. Önerőböl, minden külső forrás nélkül hozzuk össze albumjainkat. Nagyon szeretjük a közönséget, kiemelten fontosnak érezzük, hogy közvetlen kapcsolatunk legyen velük, sosem szabad(na) elfelejteni, hogy honnan indultunk, honnan érkeztünk. Értük vagyunk, és nélkülük sehol nem lennénk. Tájékozódni a honlapunkról és a Facebook oldalunkon tud mindenki, ott fenn vannak a következő fellépések, események és várjuk őket a bulikba.

Az interjút Tóth Attilával a zenekar frontemberével készítettük és ezúton is köszönjük szépen a zenekarnak a lehetőséget!

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X