Xiphea “A koncertezés közben folyamatosan születnek új dalok is.”

Interjú a Xiphea zenekarral!

Aki még nem ismeri őket, itt a lehetőség.
A zenekar Német szimfonikus metált játszik. Hazánkhoz való kötődésük az, hogy Magyar dobossal büszkélkedhetnek.

Jelenlegi felállásuk:

Sabine Meusel-ének
Neil Meusel-gitár, vokál
René Chlebnitschek-basszusgitár
Szlucska Bence Tamás-dob

És akkor most bővebben egyenesen a zenekartól:

https://snt153.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://snt153.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://snt153.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://snt153.mail.live.com/ol/clear.gifXiphea – 2011-ben Nürnbergben alakult, német szimfonikus metál zenekar, magyar dobossal. A négyes fogat első közös, ötszámos kislemezét 2013-ban adta ki „Masquerade“ címmel, amelyről a „Falling Shade“ a dél-németországi térségben hónapokig jó helyezéseket ért el, és amellyel a Sonic Seducer magazin 2014-es tehetségkutatójának győztese lett a zenekar.
A tavaly decemberben „From the Uncharted Island“ címmel megjelent nagylemezük már most sok európai és tengeren túli rádió érdeklődését felkeltette.
Az új lemezen hallható „Kissed By the Moon“ klipjével pár hete készültek el, de ezen kívül más érdekes hang- és videó anyagot találhatunk az interneten. A zenekar történeteit egyébként egy folytatólagos tündérmese keretén belül meséli el.
Főleg Németország nagyvárosaiban koncertezik a Xiphea, de idén ősszel Brno-ban és télen talán Budapesten is megfordulnak.
A koncertezés közben folyamatosan születnek új dalok is.
A Xiphea tagjainak közös példaképe elsősorban a Nightwish, de mindenki kedveli az Epica és a Within Temptation zenekart is.
Koncepció, élvezni a zenélést és sok jó koncertet adni.

Köszönjük a rövid infót! Nagyon sok sikert kívánunk nektek!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X