Witch Dance interjú

Sziasztok! Witch Dance zenekarból, Ákostól pár elgondolkodtató válasz:

Mit tudhatunk röviden a zenekarról?

A zenekart 2013-ban hoztam létre, miután megismertem az énekesnőnket, Dórit. A kémia azonnal megvolt és hamarosan találtunk 3 társat magunk mellé. Villámgyorsan összeraktunk egy programot, melyben saját dalok mellé a 70′-80′-90′-s évek disco slágereinek rock/metál verziói kerültek. 4 hónap után koncertezni kezdtünk, de sajnos személyes és zenei nézet különbségek miatt megfáradtak a kapcsolatok, így új társakat kerestem. Legnagyobb szerencsémre találtam egy összeszokott hármast (dob-bass-gitár) és nem kevés győzködés után Dóri is velem tartott. Nélküle azért elég nehéz lett volna továbbmenni. Az új csapat srácok elsőosztályú zenészek, a régi dalok sokkal feszesebbek lettek és az új dalok is tükrözik a tehetségüket. Szerencsére nincsenek korlátok a technikai tudásban, bármit meg tudunk valósítani, Dórival meg külön öröm együtt dolgozni, nagyon inspiráló a közös munka. Komplett programunk van, mindenhol játszunk ahová csak eljutunk.Tavaly felvettünk egy három számos demot, ami egész korrekten szól.

Merre fele láthatunk titeket mostanában?

Sajnos szerteszét élünk az ország három pontján, így nehézkes a szervezés, pláne, hogy mindenki dolgozó ember. Nehéz egyeztetni, egyelőre nincsenek leszervezve bulik, valószinűleg csak ősszel kezdünk el mozgolódni.

Mivel készültök ebben az évben? új dal? valami más?

Pár új dalt mindeképpen felveszünk a repertoárba, köztük egy fantasztikus saját dalt, amelynek a zenéjét a basszusgitárosunk, Gergő hozott. A dal Pandoráról szól.

Már kérdeztük több zenekartól! Mit gondoltok egy zenekart meddig érdemes csinálni?

Egy zenekart addig érdemes csinálni, amíg jól érezzük magunkat benne: Amíg jólesik egymás társasága, amíg megvan a kémia és inspiráljuk egymást az alkotásban. Ha én dalt írok, Dóri hangját azonnal hallom. Amíg ez megvan, addig minden rendben van. Ha halkul ez a hang, akkor beszélnünk kell. 🙂

Nektek melyik zenekar a példaképetek ha van ilyen?

-Mindenkinek megvannak a maga kis kedvencei. Személy szerint talán az Iron Maident említeném meg. Bár nem a legnagyobb kedvencek nálam, de példaértékű a kitartásuk, hogy akkor is töretlenül dolgoztak, amikor a frontember lelépett, amikor az arénákból visszamentek a kis klubbokba és akkor is emberek maradtak, amikor újra tízezreknek játszottak. Up the irons!!

Mit üzentek a rajongóknak?

Tartsátok életben a lángot!!

Youtube csatorna itt!

Köszi a válaszokat! Sok sikert!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X