Wisdom: Rise Of The Wise

Hello Világ!

2016. február 29-én jelent meg a NAIL Records / Hammer Music gondozásában aWisdom zenekar negyedik albuma, mely az első helyen nyitott a MAHASZ sikerlistáján és jelenleg is az élbolyban tartózkodik.

A találóan, “Rise Of The Wise” névre keresztelt negyedik Wisdom nagylemez tizenegy dala tökéletesen tükrözi a zenekar célját: áttörni minden falat, ami az útjukban áll.

Zeneileg és a dalok témáját tekintve is nagyon változatos az album, az emberi dolgoktól, érzésektől kezdve, történelmi témákon át a kabbalafigurájuk, Wiseman életével kapcsolatos szövegek színesítik. A fogós dallamok, a zsigerből írt hangulat elemek, az ultragyors speed témák, a középtempós zúzások, a folkos szinezések és gyönyörű balladák új szintre emelik a Wisdom által mindig is követett dallamos heavy metalt.

20160113_WISDOM_RISEOFTHEWISE_CD_LOGO_01_1400X1400

A hihetetlen erőt sugárzó lemezborító ezúttal is Havancsák Gyula (Stratovarius, Grave Digger, Destruction, stb.) munkája, aki már a kezdetek óta dolgozik a bandával. A zenei irányítást, keverést és maszterelést Kovács Gábor végezte a budapesti BlacksmithStudióban és a törökbálinti SuperSize Recording Studióban. Mindez együttvéve biztosíték arra, hogy senki nem fog csalódni az eredményben, és a “Rise Of The Wise” világszerte fel fogja kelteni az igazi metal rajongók érdeklődését.

A lemezbemutató nagykoncert 2016. október 22-én a budapesti Barba Negra Music Club-ban kerül megrendezésre a tizedik “Keep Wiseman Alive” keretei közt.

Esemény ITT!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X