Viszlát nyár – Siklósi Örsre emlékezünk

Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk.
Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek.
Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is.
Örs maga volt a tűz, melegszívű, szerető barát és társ. Rendkívül impulzív és inspiráló személyiség volt. Mindig lehetett rá számítani, sosem hagyott cserben senkit, elképesztően nyitott és szerető szívű ember volt. Ahogy ő szokta mondani másokra, Örs egy csoda volt.
Öleljük a családot, a barátokat és mindenkit, akinek akárcsak a dalain keresztül, de volt szerencséje megismerni Örsöt.
Búcsúzunk tőled, barátunk, szerelmünk, testvérünk, fiunk, példaképünk, Örs, Te Csoda!
Ezekkel a sorokkal sokkolta ma a zenekar a rajongókat, barátokat, ismerősöket. Legtöbben – ha nem mindenki – érthetetlenül ülünk; nem értjük, hogy történhetett ez. Örsöt mindig vidámnak, boldognak, életerősnek láttuk. Rengeteg embernek segített, akár a zenéin keresztül is.
Siklósi Örs
Örs 2006 óta énekel az AWS zenekarban, elég nagy sikerrel. 2018-ban törtek be igazán a köztudatba, amikor a Viszlát nyár c. számukkal ők nyerték meg A Dal műsort, ezáltal ők képviselték Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A számot az Édesapja emlékére írta, ma emlékezzünk Rá ezzel a dallal.

Drága Örs! Örökre a szívünkbe zártunk, Te Csoda! Nyugodj békében!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X