Végletek zenekar – ismerjétek meg őket!

A Végletek zenekar 1999. októberében alakult Hódmezővásárhelyen. Amikor megalakultak, a következő volt a felállás:

Fazekas Jani – ének
Fekete Benő – szólógitár
Török László – basszusgitár, ének
Andruskó Kristóf – dob

Azóta változtak kicsit a dolgok, és a végső felállás a következő lett: Benő, és László maradt a zenekarban, hozzájuk csatlakozott Szögi Ödön énekelni, Horváth László gitározni és Kószó Péter dobolni. Sajnos, Horváth “Kacsa” Laci, nyáron tragikus körülmények között eltávozott az élők sorából. Innen is őszinte részvétünk.
A zenekar úgy döntött, hogy Laci nélkül nem folytatja útját. Még nem tudják, mit szeretnének csinálni a továbbiakban, írták egy Facebook posztban.

 

A zenekarnak 2002 óta jelentek meg albumai, az utolsó – egy akusztikus koncert albuma – a napokban érkezik, YouTube-on. Leghíresebb daluknak az Ébredj fel c. számot tartják, amely 2018. március 16-án jelent meg. Ezzel a zenével pályáztak a Petőfi Rádió Saját zenéd pályázatára is, amit meg is nyertek. Alább meghallgatható:

Török Laci csatolt nekünk egy számot, Köszönök mindent címmel. Ez a napokban megjelenő albumon lesz hallható. A szám ugyebár akusztikus, a dalszöveg gyönyörű. Nagyon fülbemászó, ha egyszer meghalljátok, biztosan nem tudtok majd betelni vele. Amint megjelenik, mindenképpen érdemes lesz meghallgatni! Kövessétek a csapat YouTube csatornáját, ha nem szeretnétek lemaradni dalaikról.

Friss hírekért itt kövessetek minket:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X