Végállomásban a “Mötál” :D ! (koncert beszámoló)

Hello Világ!

Ahogy ígértük, itt egy kis beszámolás nektek a szombaton megrendezett Végállomás buliról!
Fantasztikus fellépőink voltak! Együtt bulizhattunk a Justice For All zenekarral, együtt zúzhattunk a Zombi Machine csapattal, és együtt dübörögtünk a Vesztegzárral.

Sajnos csalódnunk kellett, hiszen kevesen voltatok! Miért nem jöttetek? :'(
Ennek ellenére, a kis létszámú küzdőtérnek is maximális koncertet adtak a zenekarok, beleadva mindent, hogy meglegyen a hangulatunk.

Ha bennetek csalódtunk is, a zenekarokban, és a szervezőkben nem. 😀

Ez úton is köszönjük mindenkinek! És persze azoknak akik eljöttek és megtisztelték az egész rendezvényt jelenlétükkel.

Justice For All

Kezdem azt érezni, hogy a Végállomás nem csak az a hely, ahol új zenekarokat ismerhetsz meg. Nem csak az a hely, ahol tombolhatsz ameddig bírod. Nem csak az a hely, ahol a csajok felszabadultan mindenre készen várják a srácokat!

A Végállomás már az a hely, nekem legalábbis, ahol új barátságokra tehetünk szert. Igen a Justice For All zenekar gitárosával, Varga Csabával barátkoztunk össze. Jókat dumáltunk, és nevettünk. Ezt köszönjük neki 🙂

Aztán persze nem csak ő a zenekar tagja, ezért írunk kicsit arról is milyen fantasztikus bulit hoztak össze nekünk 🙂

Dübörgött a lábdob, zörgött a basszus, szólt az ének. Nagyon jó kis dalok, jó kis előadásban. Persze fejlődni van hova, de ez még a legnagyobb zenekaroknál is így van! Szóval ne csüggedjetek! Induljatok neki had szóljon! 🙂

Zombie Machine

Zenekart már régóta ismerem, igyekeznek a legjobban nyújtani, még akkor is, ha az élet akadályokat állít eléjük. Próbálnak összehangoltan játszani, és előadni amit ők gondolnak.
Koncerten természetesen hallottunk saját, és ismert dalokat. Volt Tankcsapda, kicsit zúzósabb formában, és előfordult a készletükben a Pantera  is.
Nagyon jó buli volt, de sajnos itt sem voltatok. Bánhatjátok.

Valami készül a Zombik háza táján
ugyanis felfedeztünk telefonokat a színpadon amivel videót készítettek! Vajon mi ez? Egy klip? egy kis videó a zenekarról? Vagy talán csak felvették maguknak hogy jót szórakozzanak rajt? 😀 Amint tudunk valamit jelentkezünk 🙂

Vesztegzár

Nem régiben jelent meg a vesztegzár Útvesztő című lemeze, ezt próbálta a zenekar a sok dal mellett előadni. Természetesen sikerült is. A bulin kicsivel többen lettetek, de nem elegen. Úgy gondoljuk a csapatot nem kell bemutatni, hiszen ők ismertebb csapat már. Fantasztikus dalokat adtak elő az ismert és az ismeretlen nóták közül is. Nem érdekelte őket hogy öten, húszan, vagy százan vagyunk, bele adtak mindent, hogy akik ott vannak jól érezhessék maguk. Nagyon köszönjük nektek is!

További képek ITT!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X