VálaszÚt – Mindenen át

Hello Világ!

 

2015. november 9-én jelenik meg a VálaszÚt együttes Mindenen át! című harmadik CD-je, az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában, melynek szerzeményei ismét azigényes pop és a modern rock határán egyensúlyoznak.

ValaszUt_2015_promo_1
Az új album kiadásával párhuzamosan, novemberben elindul az összes korábbi VálaszÚt dal digitális terjesztése. Tehát az új korong mellett hamarosan az összes digitális áruházban elérhetővé válnak a korábban magánkiadásban kiadott Titok és a Van még esélyVálaszÚt CD-k szerzeményei, utóbbiak frissen remaszterizált, újraénekelt változatban is.

A VálaszÚt zenekar legújabb “Mindenen át!” című albumáról az első, lemezelőzetes single azEgy jó nagy korty az életből lett, mely a banda poposabb, rádióbarátabb oldalát domborítja ki. A kislemezdalhoz tartozó hivatalos werkfilm-klip a stúdiómunkálatok elmélyült és vicces pillanataiba enged betekintést.

Szergya énekes, gitáros így fogalmazott a dal werk-klipjével kapcsolatban:

“A stúdiózás során végig felvételeket készítettünk egymásról az okostelefonjainkal és kamerával, amiket aztán a banda gitárosa
Móczár Laci szerkesztett egybe. A zenélésen kívül a nézők láthatják azt is, ahogy éppen elszúrunk valamit és jól kiröhögjük egymást. Ki ne hagyjátok!”

A dal albumváltozatához nemsokára egy második, kicsivel komolyabb hangvételű, -a “Ments meg” kisfilmjéhez hasonló- sztoris-videót is készít majd az együttes. A következő VálaszÚtkislemez a “Mindenen át!” CD megjelenése után, 2015 decemberében várható, mely a banda keményebb, rockosabb oldalát prezentálja majd.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X