Üzemi Terület a Haverockerek Tehetségkutatón!

2012 októberében alakult a zenekar Esztergomban. Ez alatt a néhány év alatt több tagcsere is történt főleg basszusgitár és gitár posztokon. A jelenlegi felállás 2017 őszén alakult ki, amikor is Kovács Gergő átigazolt akkori zenekarából. Az “Üzemi Terület” már korábban is olyan nagy nevek előtt vendégeskedhetett, mint az Ossian, Pokolgép, Dinamit, P.box, de Esztergom és környékén szinte állandó vendégei a Blues Company-nak is. Helyi berkekben sokan ismerik a nevüket. Stílusirányzatuk a hard-rock, némi blues-os beütéssel.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:

Mi a főbb stílus amit Követtek?
A legfőbb stílus amit a zenekar képvisel, az a ’80-as, ’90-es évek gitár centrikus hard-rock vonala.

Kik a példaképek?
– Itt lehetne neveket és zenekarokat sorolni (Kiss, P Mobil, P Box, Deák Bill
Gyula, Motörhead, Black Sabbath…) de mindenkinek más a kedvence így
nehéz lenne egy zenekart vagy előadót kiemelni mert mint fentebb
leírtuk a ’80-es ’90-as évek Hard Rock zenéje inspirál minket.

Mik a célok a jövőben?
Úgy látjuk, hogy ez a vonal amit képviselünk, egy kicsit hanyatlásnak indult a mai világban és ha a nagyok, mint a P-mobil, Edda, Ossian stb már nem lesznek, kitudja? Talán el is tűnhet ez a stílus… de mi ezt nagyon nem szeretnénk, ezért a célunk, hogy ezt a fajta zenei irányzatot amit egyébként teljes szívünkből szeretünk játszani,  fenn tartsuk és a lehető legszélesebb körben megismertessük az emberekkel a zenénk által úgy, hogy sok-sok koncertet adunk szerte az országban olyan zenekarokkal akik hozzánk hasonlóan ezt az értékrendet követik.

Szerintetek miért pont nektek kell bekerülni a nyerő 3-ba?
Mert ezzel is lehetőséget kaphatnánk arra, hogy amit célul tűztünk ki magunk elé, véghez vihessük. Szeretjük a zenét és élőben is megmutathatnánk mi is az a Hard Rock és kikből áll az Üzemi Terület zenekar.

Hol találkoztatok a Haverock tehetségkutatóval?
Az internet az úr a mai világban és a szociális média is elég jelentős szerepet tölt be az emberek életében. Szerencsére ennek van azért nagyon előnyös és hasznos oldala is, többek között, hogy értesülhetünk arról, ha a Haverockerek közössége tehetségkutató versenyt indít. 🙂
Tehát rövidebben: a közösségi médiában találkoztunk a kiírással.

Miért jelentkeztetek a versenyre?
Mert szeretnénk megmutatni magunkat és ez is egy remek módja annak, hogy a zenénk szélesebb körben eljusson az emberekhez. Na, és persze azért, mert kecsegtetőek a nyeremények. 🙂

Mit üzentek a közönségnek?
Járjatok koncertekre, ne csak otthon a fotelban vagy a buszon hallgassatok zenét, hanem élőben is, mert nincs annál nagyobb élmény, mint amikor személyesen is átélheted a zenét és face-to-face kapcsolatban vagy a zenészekkel. Ha pedig már ellátogatsz egy koncertre, hallgasd meg az előzenekar(oka)t is, hiszen gyakorlatilag azért is fizetsz és új kedvenc zenekarra is találhatsz vagy a leendő feleségedre/férjedre… 🙂 Na meg kitudja, talán épp az év felfedezettjéről maradsz le… és persze szavazz ránk!

__________________________________________________________________________

Verseny Támogatói:

Echo Recording Stúdió, Bass Pro hangszerbolt, Végállomás Klub

Szavazási határidő: Január 31.

Nyeremények:

I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Stúdio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klubban (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X