utolsø – megjelent a zenekar első klipje!

Egy héttel ezelőtt, 2021. december 5.-én jelent meg az utolsø zenekar legújabb klipje, Elfújta a szél címmel. Alább meg tudjátok nézni.

A zenekar a következőket osztották meg a klippel kapcsolatban:
Szerettünk volna egy minőségi klipet, így megkerestük egy kedves ismerősünket. Látván a korábbi munkáit, bíztunk a meglátásában, így teljes mértékben rá hagyatkoztunk. Nem is igazán szóltunk bele abba, mit és hogyan csináljon, de mint utólag látjuk, nem is nagyon kellett volna, ugyanis a környezet, ahol fogattunk és Dani hozzáértése magáért beszél. Teljesen meg vagyunk elégedve vele és úgy hisszük, hogy a jövőben fogunk még együtt dolgozni.

Az imidzsklip ötlete a srácoktól jött, annak részleteit azonban rám hagyták. Mindenképpen egy nagyobb térben akartam forgatni velük, ahova biztosan beengednek, hangoskodhatunk, de mégsem klisés elhagyatott épület hangulata van. A fiúknak egyből bejött a talált, kritériumoknak megfelelő helyszín. Miután megérkeztünk, még rengeteg dolgunk volt, hiszen konkrétan egybefüggő madárszar volt az egész padló. Főhőseink kemény fizikai munkával kezdték a forgatást, és a lehető legjobb klip megszületése érdekében, az ott talált seprűvel, aminek 80%-a már elrohadt, felsöpörték az egészet. Tudtam, hogy a legtöbb ötlet majd a helyszínen fog jönni, és így is lett. A zenekar ötlete volt, hogy szórjuk tele papírlapokkal a padlót, vagy hogy a gerendáról lógjanak le a mikrofonok. Ráadásként még, hogy ne legyen unalmas, hozzáadtunk néhány kültéri jelenetet a tükörrel. Összességében sikerült a legjobb időjárást és fényeket elkapnunk, így kevésbé sikerülhetett volna szerencsésebben a forgatás. – mesélte Szécsényi Dániel, a készítő.

A fiatalokból álló modern rock stílusú zenekar egyébként 2020 nyarán alakult, olyan szegedi és makói tagokkal, akik korábban olyan zenekarokban játszottak, mint a Kimondhatatlan, a Sudden Idea, a Chasing Rainbows, a Forbidden Noise, a Snassz és a Kétes.
A tagok:
Lázár Balázs – spoken word, kiabálás
Balogh Ádám – ének, gitár
Nagy Gábor – gitár
Beke Zsolt – basszusgitár
Földi Bence – dob

Október 24.-én jelent meg az első kislemezük, amit október 27.-én a szegedi IH Rendezvényközpontban be is mutattak – ez volt a zenekar debütáló koncertje is. A további koncertek tervezés alatt vannak.

A zenekart itt tudjátok eléri:
YouTube;
Sporify;
Facebook;
Instagram

Minket pedig itt tudtok elérni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X