Utoljára lép fel “bakancsos Edda” tagokkal a Zártosztály

Július 19-én, Miskolcon, a Gárdonyi parkban a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre kerül az éves “Zárt-Osztálytalálkozó”, melyen most utolsó alkalommal ad koncertet ilyen formában a ZÁRTOSZTÁLY, kiegészülve “bakancsos Edda” tagokkal. A szokásos hangulatot ígérő, fergeteges bulin elhangzanak majd két gyémántlemezes korszak sikerdalai, a legtöbb EDDA klasszikus, összesen 22 dal a “Kölyköd voltam”-tól a “Gyere őrült”-ig, az eredeti tagok előadásában.

A színpadon tehát utoljára együtt Zselencz LászlóFortuna LászlóCsapó GyörgyBarta AlfonzMirkovics GáborCsillag EndreHirleman BertalanLázár Zsigmond és Schrott Péter.

☐ Zártosztály & Bakancsos EDDA tagok koncert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/592587957831657/

zrt

ZÁRTOSZTÁLY Sipos Péter “Sipi” (Irigy Hónaljmirigy, Triász)  kiválása után castingot hirdetett a frontemberi szerepre, amit követően a Continoom és a Tűzmadár zenekarokból, valamint a The Voice című műsor legjobb Rock-hangjaként megismert új énekessel, Schrott “Schrotify” Péterrel egészültek ki.

Az új énekessel a Zártosztály “Lassíts” címmel új dallal is jelentkezett áprilisban, aminek alapötlete körülbelül 30 éve született, de végül nem került fel eddig semmilyen lemezre. A dalhoz videoklip is készült, ami már megnézhető a Hammer Records Youtube csatornáján, illetve online is meghallgatható több népszerű digitális felületen.

☐ Zártosztály – Lassíts (hivatalos videoklip)
www.youtube.com/watch?v=IKsexACH6cI

☐ Zártosztály – Lassíts digitális felületeken:
songwhip.com/album/zartosztaly/lassits

Schrott Péterrel azóta már túl vannak az első bemutatkozó koncerten is, amin az új frontember kiválóan teljesített. 2019-től az ismert koncertszervező, Horváth István lett a Zártosztály managere, amit a rajongók is megérezhetnek, hiszen minden eddiginél több helyen fog fellépni a zenekar.

Közelgő Zártosztály koncertek:

Legközelebb június 28-án, a Balaton Fesztiválon (Balatonkenese) koncerteznek, július 12-én pedig hazatérnek Budapestre, ahol a Barba Negra Track színpadán zenélnek a Piramis vendégeként. Július 27-én a Fezen Fesztiválon (Székesfehérvár) borzolják az idegeket, és ősszel fellépnek Dunavarsányban (szeptember 6) és Dunapatajban (szeptember 7) is.

Zártosztály tehát nem lassít, készülnek az új dalok, és további koncertdátumok bejelentése is várható hamarosan.

☐ Zártosztály Facebook:
www.facebook.com/zartosztalyzenekar/

☐ A kiadó Facebook oldala:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X