Utcán a Rakéták!!!!

A Mai napon, 2015.05.24-én Szombathelyen a Főtéren láthattuk a helyi Red Rockets zenekar akusztikus fellépését. Mi ott voltunk, és most írunk róluk! 14:00-ás kezdés sajnos nem sikerült, de ez persze nem a srácok hibája. Később megoldódtak a kisebb problémák, és sikerült mindent a helyére tenni. A csapat elkezdett zenélni, nagyon feldobták a hangulatot. Az elején, csak egy-két ember állt előttük, és hallgatta a dalokat, de aztán kezdtek egyre többen lenni, és egy egész szép létszámú rajongó tábort hoztak össze a srácok. Voltak ott kicsik, és nagyok, fiatalok, és idősek egyaránt.


Mindenkinek tetszett ez a kis hangulatos akusztikus előadás. A műsort, még azzal kellett volna feldobni, hogy tábortüzet rakunk, és szalonnát sütögetünk, na meg történeteket mesélünk egymásnak. Viszont sajnos a főtéren nem lehet tüzet rakni ezért be kellet érnünk ennyivel, ami igazából nagyon jól sikerült így is.
(képek, és a videók magukért beszélnek)
A Zenekarnak pár napja jelent meg egy négy számos albuma, amit a helyszínen már most beszerezhettek a rajongók.
Az emberek hangulata kifogástalan volt. A Red Rockets, egyébként sok zenét adott elő, játszottak saját dalokat, és feltűnt pár Road, vagy Tankcsapda nóta is.


További képeket ITT láthattok!

Gratulálunk a csapatnak, nagyon jól éreztük magunk, és ahogy láttuk, mindenki más is.
Legközelebb a Red Rockets zenekarról jövő héten olvashattok, egy koncert beszámolót, hiszen Május 30.-án fellépnek a Végállomás klubban. A buli egy lemezbemutató buli lesz, ahol a zenekar és a Vadvágány  lépnek fel. CD valószínűleg itt is kapható lesz. Szeretettel várnak ők is, és mi is mindenkit.

Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X