Ünnepi készülődés a Barba Negrában – Mikulásra metál, Adventra punk-rock!

Az Adventi időszakban is jobbnál-jobb koncertekkel vár bennünket a Barba Negra Music Club, hiszen az ünnepi készülődés közepette is szükségünk van egy-egy felszabadult estére, egy-egy különleges élményre. Mikulás napján egy keményvonalas svéd csapat, az Amon Amarth koncertjén tombolhatunk, de önfeledt bulizásra csábít a Bikini zenekar is, az Alvin és a Mókusok hatalmas születésnapi zsúrjáról nem is beszélve.

Idén a Mikulás, ha szerencsénk van brutál jó koncertjegyet hoz. Nagy öröm vár azokra, akik december 6-án a csizmájukban a Barba Negrába hívó, Amon Amarth koncertre szóló belépőt találnak, hiszen ezen a különleges estén lép fel élőben Budapesten a svéd metál banda.

amon-amarth

A Jomsviking címet viselő új lemezükkel érkeznek, amely egyben első koncept-albumuk is. Egy igazi tragikus történetet dolgoztak fel, mely a szeretetről és a bosszúról szól. A himnikus és dallamos, ugyanakkor kellően súlyos és fémes védjegyeket ez úttal sem hagyták el a srácok, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg, a dobokat pedig egy session-ütős, Tobias Gustafsson (ex-Vomitory) játszotta fel. A koncert vendége a Janne “J.B.” Christofferson vezette svéd metal Grand Magus lesz.

Lepd meg magad ezzel a különleges ajándékkal, élménnyel Mikulásra!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1250562958316999/

bikini

A Barba Negra adventi programkínálatában azonban hazai kedvenceink is helyet kaptak. Még a súlyos mínuszok sem tarthatnak minket vissza attól, hogy élvezettel visszahozzuk a „Bikini-szezont”. December 9-én újra együtt bulizunk a Bikini zenekarral, egy forró hangulatú koncerttel mondunk nemet a zimankóra, és örök slágereiket énekelve, a zene szárnyán készülünk az ünnepekre. Miért ne lehetne decemberben fagyit nyalni? Vagy közeli helyekre repülni képzeletben?

Naná, hogy lehet, és meg is tesszük péntek este a Barba Negrában! Neked is ott a helyed!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1696905600626401/

alvin-es-a-mokusok

December 10-én még egy fontos ünnepnek adunk helyet a Barba Negrában, és egy úttal szívünkben. Az Alvin és a Mókusok 23. születésnapját fogjuk együtt ünnepelni, melyre egy különleges nagykoncerttel készülnek. Aki ismeri a bandát, az tudja, hogy ők vér komolyan veszik eme jelzőt és beharangozót, utoljára a nagykoncertjük 2,5 órán át tartott, és nem kizárt, hogy ez úttal még tovább húzzák. Nem kell aggódnunk, megkapjuk, ami jár, a tömény punk-rock adagunkat.

De hogy tovább fokozzuk az izgalmakat és az extrákat, ezen az estén láthatjuk először a „Vesztes alkat” című új dalukhoz készült klipet, természetesen élő zenei aláfestéssel! Viki, Alvin és Gergő tehát vár reánk, a szülinapi zsúrra gyülekező 20:30-kor, a Barba Negrában!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/305766343136720/

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X