Ukk&Roll Rock Hétvége 2017 – Ossian, Depresszió, Zorall, Pokolgép, Auróra és még sokan mások

2017. június 21-25. között immáron második alkalommal kerül megrendezésre az Ukk&Roll Rock Hétvége. A Megyer Camp megszűnésével a térségben kialakult űrt, legalábbis ami a nyári rendezvényeket illeti, hivatott betölteni ez a rendezvény.

A Veszprém megyei Ukk község pihenőparkja kiváló adottságokkal rendelkezik egy ilyen nyári fesztivál megrendezéséhez és akkor nézzük is, mi vár azokra, akik június 21-25. között ellátogatnak az rendezvényre. Olyan zenekarok nevei szerepelnek a programban, mint az Ossian, a Zorall, a Blues Company, a Pokolgép, az Auróra, a Depresszió, a Rómeó Vérzik, a Junkies, a Rózsaszín Pitbull, és B52.

De az esti attrakciókon kívül is igényes szórakozást találnak maguknak azok, akik ezt a pár napot Ukkon szeretnék eltölteni. Lássuk akkor a többi fellépőt, napi bontásban:

  • Június 21. V2 Raiders Band, Üstökös Rock Band, Samas
  • Június 22. Don Gatto, Vegas Mafia, Med Man’s Crew, Határzár, Vasmacska
  • Június 23. Hátsó Ajtó, Asphalt Horsemen, Continoom, Dirty, Pair O’ Dice, Káosz Központ, Vambó (GB), Fákete Cshumpó

Június 24. AWS, New Friend Request, Bang Bang, Ramones Mania, Sniffyction, DWGA jegyelővétel már elindult, de érdemes sietni, mert az Early Bird jegyek már elfogytak. Katt ide a további jegyárakért: https://tixa.hu/Ukk-Roll-Rock-Hetvege-2017

A helyszínen a bérlet 8000 Ft lesz, a napi jegy 3000 Ft.
Gyerekek tavalyi 10 év helyett be nem töltött 12 éves korig látogathatják felügyelettel a rendezvényt ingyenesen. 12-től be nem töltött 18 éves korig diákigazolvánnyal 3000 Ft-os diákbérlet váltható. “Veterán” bérlet elővételben 4000 Ft-ért vásárolható minden 60. évét betöltött látogatónak! A jogosultságokat belépésnél személyi igazolvánnyal, diák igazolvánnyal igazolni kell.

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/367926120212534/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X