Újra indul a Cool Head Klan egy másik köntösben! – Interjú a Cooltourstar zenekarral!

Nemrég számoltunk be arról, hogy a régi Cool Head Klan zenekar a búcsúkoncertet követően új csapatot alapított. Cooltourstar nevet viseli a formáció, és már jelent is meg daluk ami a
H-Music Hungary Youtube csatornáján megtekinthető. Ebből az apropóbol megkerestük őket pár kérdéssel, amikre válaszokat is kaptunk. Ezúton is nagyon köszönjük nekik, nektek pedig jó olvasást kívánunk hozzá:

A Cool Head Klan hosszú évet futott be a zeneiparban! Hogy emlékeztek vissza az elmúlt időre?

CHK azon zenekarok közé tartozott, akik nagyon sok koncertet adtak minden évben .
Ebből adódóan elég sok időt töltöttünk együtt és ezáltal sok mindent éltünk meg egymás életéből! Jó volt azt átélni és látni, hogy a koncertekkel nem csak magunknak, hanem sok embernek okoztunk örömet a fárasztó hétköznapok után! Rengeteg emlékünk van ezekről a koncertekről, utazásokról, az együtt töltött időről.

Tavaly nyáron emlékkoncertet tartottatok, aminek keretein belül búcsúztatok az egykori énekestől, Molics Zsolttól. Mi történt veletek azóta?

Megalakult egy új és egyben régi formáció, amit eddig Cool Head Klan-ként ismertetek, a COOLTOURSTAR! Ami új a zenekarban, illetve Aki, Ő Kozák Péter énekes, de a többi tag
– Ángyán Tamás, Forgács Joe, Forgács Robi és Hornyák Balázs –, maradtunk. Tomi a zeneszerzésben és a nyári koncerteken lesz jelen, mint eddig is! Hogy miért az új név, azt lejjebb olvashatjátok! Dolgozunk új dalokon, régebben kitalált, de most megvalósított színpadi látványon, és a technikának köszönhetően egy sokkal teltebb hangzáson, mint eddig. Próbáljuk megvalósítani, hogy Zsolti is velünk lehessen több dalban is a hangjával!! Ez utóbbit majd a koncerteken megtapasztalhatjátok!

Hogy éltétek meg Zsolt elvesztését?

Döbbenten! Hirtelen, teljes sokk volt nekünk. Azt hiszem bármit is írnék, az úgysem lenne megfelelő szó rá! Sajnos az ember életében sok lesz egy idő után az elvesztett családtagok és/vagy barátok száma! Mint írtam feljebb, Zsoltival sok volt amit közösen átéltünk, és megéltünk! A zenekar névválasztásban pedig nem volt nálam kérdés: a CHK is vele ment, hiszen ő volt maga a CHK. Akárhány évet is zenéltem Zsoltival együtt a CHK-ban, az akkor is ő volt, és marad is számomra!

Mi volt az ok, ami miatt úgy döntöttetek, hogy folytatjátok?

Elég sok időt töltöttünk el azzal,  hogy folytassuk-e vagy sem! Amint látjátok a folytatás mellett döntöttünk, ami egyben nehéz, és egyben könnyű döntés volt! Ami a nehéz döntést illeti: Azt hiszem én voltam a legnagyobb visszatartó erő! Hosszú hónapok teltek azzal, hogy: igen vagy nem, mert nem nagyon tudtam ezt a csapatot és a dalokat elképzelni másik emberrel mint Zsolttal! De volt valami, amivel a többiek meggyőztek! Sok dal volt Zsolti életútjából, amikből játszottunk a CHK koncerteken is – Sámán, Molicsrock, Mamut –, amikben szintén közösen zenéltünk és ez volt az a gondolat, amire azt mondtuk,
hogy akkor ki vinné ezt tovább ha nem mi!

Volt már zenekarok történetében hasonló tragédia, ők folytatták később tovább új emberrel.

Ti miért nem folytattátok tovább a Cool Head Klan formációt?

A Cool Head Klan a Zsoltival volt együtt Cool Head Klan.

Mit lehet tudni a Cooltourstar zenekarról?

A CHK munkásságát folytatnánk, azokkal a jól ismert dalokkal amiket eddig is játszottunk, újakkal kiegészítve.

Mit várhatunk tőletek a jövőben, hogyan készültök az idei évre?

Most jelent meg az új klip, és szervezés alatt van már az idei év!
Igyekszünk minél több színpadra eljutni és jó hangulatú koncerteket adni!

Megjelent az Újra hív a Rock n Roll dal! Várható még a közeljövőben további nóta?

Természetesen készülnek az új dalok, ezért is érdemes lesz minket követni a netes felületeinken.

Mit üzentek a régi rajongóknak, és az esetleges újaknak?

Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok a koncerteken! Zsolti szellemiségével a dalokban tovább írjuk a Cool Head Klan történetét egy új fejezetben, amit úgy hívnak, hogy Cooltourstar. Gyertek a bulikra és nem fogtok csalódni, hamisítatlan rockzenét kaptok jó hangulatba csomagolva!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X