Új fesztivál a láthatáron: Lowland Fest

A Lowland Fest 2020-ban alakult, egy baráti összefogás által – azóta a folyamatosan bővülő Lowland Crew egyengeti az útját. Mottójuk: LOWLAND FEST, FOR BETTER METAL HEALTH – hiszen a céljuk az, hogy a hazai és nemzetközi underground metal életet kicsit felpezsdítsék és felvirágoztassák.

2020-ban és 2021-ben a fesztivál zártkörű volt, csak az mehetett, aki előzetesen regisztrált, viszont idén ez változik – 2022. július 20.-23. között a feszt kapui megnyitnak minden kedves érdeklődő előtt. A rendezvény helyszíne Hódmezővásárhely, Rárósi út 9-es km, 6800 (Google Térképen itt találjátok meg), ahol a közel 6 hektáros területen található parkoló, árnyékos kempinghelyek, és minden fontos dolog, ami egy fesztivál lebonyolításához szükséges.

Egy kis ízelítő a fellépők listájából, hogy kedvet kapjatok hozzá:
Serrabulho (P), Brutal Sphincter (B), Sear Bliss, Türböwitch, Archaic, Monastery, Atrox Trauma, Paediatrician, JACK, Divided, Nefalem, Rivers Ablaze.

Hogy az izgalmak se maradjanak el, március 20.-án, vasárnap új bejelentést tesznek közzé, melyben a további fellépők névsorát, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos infókat találhatjátok meg. Ezért érdemes itt követni őket, hogy le ne maradjatok:
Facebook: Lowland Fest
Instagram: @lowland.fest
Facebook csoport: LOWLAND FEST 

És, hogy addig se unatkozzatok, egy lejátszási lista azoktól a zenekaroktól, akikkel biztosan találkozhattok július 20-23. között a Lowland Festen:

Minket pedig itt tudtok követni:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X