Új dátum – ,,Míg csillaggá nem lesz az életed”

Mint sokan tudjátok, múlt hét vasárnap, szeptember 05.-én lett volna egy emlékkoncert Siklósi Örs, az AWS frontemberének emlékére. Rengeteg ember várta, csakúgy, mint a zenekar és a vendégfellépők, ám sajnos Roni, a dobos elkapta a koronavírust. Pénteken jelentették be, hogy a koncert szeptember 26.-ára lett halasztva.

Sziasztok Kedves Emberek,
Sajnos rossz hírrel kell jelentkeznünk. Tegnapi főpróbánk végére Roni rosszul kezdte érezni magát, estére már be is lázasodott. Ma reggel 2 gyorsteszt és egy pcr teszt sajnos azt igazolta, hogy elkapta a covid vírust. Most azt a nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy mindenki egészsége érdekében elhalasztjuk a koncertet.
Mindannyiunk számára borzalmasan nehéz most ezzel megbirkózni, hiszen az utóbbi időszakban csak erre készültünk, hogy minden összeálljon, hogy méltóképpen meg tudjunk emlékezni Örsről. Tudjuk, Ti is nagyon készültetek erre a koncertre, és sok mindent meg kellett oldanotok, hogy ott lehessetek.
Roni pihen és mi is tesztelünk, elvonulunk, hogy szeptember 26-án már mindenképpen együtt lehessünk veletek. Reméljük mindannyian meg tudjátok oldani, hogy aznap találkozhassunk!
A Budapest Park minden jegyvásárlót értesít holnap délig a belépőkkel kapcsolatos lehetőségekről. Ha addig esetleg nem érkezik meg a leveletek, a park@budapestpark.hu címen adnak tájékoztatást.
ÚJ DÁTUM: 2021.09.26
Vigyázzatok egymásra és magatokra!
Minden fontos információt megtaláltok az alábbi linken: https://www.facebook.com/events/788389918542982/
Ott találkozunk, addig is vigyázzatok magatokra!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X