Új dallal pezsdíti fel a nyarat a Smoking Frog!!!

Július 11.-én jelent meg a zenekar legújabb dala ,melynek témája Budapest.

Smoking Frog:
“A dalt a “Budapest dal” pályázatra írtuk. Azért is tetszett meg a lehetőség, mert bár egyikünk sem él a fővárosban, amikor ott vagyunk akár külön, akár együtt mindig egy új élmény, és általában elég kalandos élmények ezek a tapasztalatok alapján, ha érted mire gondolok. ?

A szöveg Budapestnek a pörgős, laza oldalát próbálja megfogni, bemutatni, de úgy, hogy közben mielőtt ténylegesen ki lenne mondva a dalban a város neve, aki figyel, azonnal észre is vehet néhány nevezetességet. Konkrét példával élve a szövegből: “Hidak kémlelik folyód zúgását” vagy “Hegyed mutatja Királyok várát.”Mivel a pörgést fogtuk meg, igyekeztünk zenében is ehhez igazodni és nem lírára pörögni. ?

A Mágnes címet azért kapta a dal, mert az egyéni véleményektől függetlenül amik legyenek akár pozitívak, vagy negatívak Budapestet illetően, egy biztos, hogy valami vonzó van benne és odavonza az embert, ha nem is végleg, de legalább egy időre.”

A zenekar következő koncertje Augusztus 24-én Sitkén lesz 17:00-tól.

Szeptembertől a Kalapács zenekar társaságában turnéra indulnak, és bejárják az országot.

Ha valakinek ez nem volt elég, és még több mindenre kíváncsi a lenti linkek bármelyikén tudja követni a zenekart, ahol értesülhet mindenről, amit alkotnak a jövőben!

Weblap:
http://smokingfrogmusic.com/

Facebook:
Smoking Frog

Youtube:
Smoking Frog – Csúf tények
Smoking Frog – Lüktet a szíved
Smoking Frog – Csend hajóján
Smoking Frog – Rock n’ Roll

Soundcloud:
Smoking Frog – Soundcloud

Valamint a teljes album elérhető Spotifyon, Deezeren, iTuneson és sok más helyen.
Spotify – Smoking Frog – Ősrobbanás
Deezer – Smoking Frog – Ősrobbanás
iTunes – Smoking Frog – Ősrobbanás

__________________________________________________

Szeretsz írni? Otthonosan mozogsz a rockzene világában? Vagy esetleg csak szeretnél te elsőként foglalkozni a legújabb hírekkel? Akkor téged keresünk!
A Haverock csapat keresi új tagját, aki segítene a sajtóinfók megírásában, szerkesztésében, közzétételében. Jó hangulat, közös ötletelések, és ha bármiben elakadnál, segítünk! Ha megtetszett a feladat, jelentkezz nálunk üzenetben.
Légy te is egy remek csapat tagja!

haverockkozosseg@gmail.com

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X