TUnderground Club – Jótékonysági zenei relikvia árverés a Roxxyban

Hello Világ!

A Tatabányai TUnderground Club újabb nagy akcióba fogott, amelynek részeként áprilisban egy jótékonysági zenei relikvia árverést is rendez a Roxxy Music Caféban. A Club mottója: Ítélet helyett adj, hogy kaphass!

Hiszünk benne, hogy társadalmi előítéletek helyett egymásra figyeléssel, jószándékkal, összefogással sok mindent el lehet érni, példát lehet mutatni. A segítség pénzben nem mérhető, ám annál fontosabb emberi érték.

Thunderday

Tekintve, hogy a clubot legfőképpen rockzene kedvelők egy kis csoportja alkotja, adta magát az ötlet: Országosan ismert és kedvelt bandáktól zenei relikviákat gyűjtünk, majd azokat jótékonysági koncertekkel egybekötve aukción értékesítjük. A cél az, hogy a befolyt pénzből, a közelmúltban néhány nap alatt megvakult, nehéz sorsú Tatabányai kisfiú, Gabika gyógykezelését támogassuk!

A jótékonysági napot április 9-én, Szombaton rendezzük, TUnderDay néven, Gyújts fényt! mottóval. A licitálás kb. 15:00 órától kezdődne, az esti koncertek már viszonylag korán 19:00, 20:00 óra magasságában. Fellép az Agregator, az Üstökös Rock Blues Band, a G. Block 23, a What?, valamint Szírmai feat Wéber.

  A dedikált relikviákat felajánlották:

Zorall, Action, Ganxsta Zolee, Pokolgép, Moby Dick, Deák Bill Gyula, Kárpátia, Siska Finuccsi, Hollywoodoo, Fura Csé, Wellhello, Halott Pénz, Hooligans, Carbonfools, Kowalsky meg a Vega, Mobilmánia, Punnany Massif, Cadaveres, Takács Tamás, Junkies, Freddie, Irie Maffia, Beatrice, Anna and the Barbies, Kállay-Saunders András, Lovasi András, Bloody Roots, Aurora, Reckless Roses, Follow The Flow, Ocho Macho,Alvin és a Mókusok, Vasmacska,Romantikus Erőszak,Egészséges Fejbőr,Road,Alcohol,Dorothy,

A családokra is gondoltunk természetesen. A gyerekeket az árverés végéig arcfestés,csillámtetoválás, lufihajtogató bohóc várja majd. A rendezvényen szívesen látunk Mindenkit licitálni, esetleg nézelődni, vagy akár az esti koncertekre egy jót bulizni!

Aki többet szeretne tudni a rendezvénnyel kapcsolatban, nyugodtan keressen Minket a facebook oldalunkon a TUnderground Club címen. Mindenkinek igyekszünk válaszolni, de természetesen minden friss infót megtaláltok majd az oldalunkon!

Romboljuk le a sokévtizedes sztereotípiákat, hallassuk a hangunkat és mutassuk meg együtt, hogy nem a zene hatására lesz az ember jó vagy rossz érzelmű…

Facebook esemény ITT!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X