Trio Tour 2015 Koncertbeszámoló Dorothy, Phoenix RT

Sziasztok kedves olvasók!

Nem tudom emlékeztek-e még, de volt egy koncert a Végállomás klubban  szombaton! Azt hiszem valami Trio Tour volt.  A zenekarok nevei pedig Phoenix RT, és a Dorothy  (fellépési sorrendben)!
Itt jártam én, ezen a bulin, ami egyébként egy …………… buli volt. Annyira jó, hogy le sem mertem írni!
Nagyon köszönjük a zenekaroknak, hogy ide látogattak hozzánk, és reméljük, nem ez volt az utolsó fellépésük itt!

Akkor kezdem is az elején, hisz  ez egy koncert beszámoló :

Beléptünk a Végállomás klubba, ahol a látvány megmondom őszintén kicsit  megriasztott! Semmi zaj, semmi zenekar, csak páran ültek a pultnál és iszogattak. Úgy éreztem hirtelen nekem is le kell valamit gurítanom hogy hozzá tudjak állni  az estéhez, és meglegyen a koncert hangulat. Bementünk a színpadhoz, ahol nagyobb mozgolódás volt, de nem az igazi! Mindenki csak beszélgetett! Nem is tudtuk hova tegyük a dolgot.  Aztán valami felcsendült a háttérben! Igen ez a gitár volt, és a basszus,  ahogy kiadja zörgő erős hangját! Aztán még egy hang ami ismerős, megszólaltak a dobok, ez itt a  Phoenix RT zenekar a színpadon, és már a kezdés olyan jóra sikerült, hogy felszántották a helyet!

Egyből magamba szívtam a buli hangulatot, és elszállt minden kételyem. Bevallom első Phoenix RT  koncertem volt, és nem bántam meg. Nagyon jó hangzással, nagyon jó szövegekkel, és zenékkel álltak elő. Előkészítve ezzel a közönséget a Dorothy  zenekarra.  Sok jó dalt játszottak amit nagyon köszönünk nekik. Fergeteges bulit hoztak el nekünk ide.  Sok dal,  jó hangulat,  de sajnos mint minden egyszer  ez is véget ért!

Aztán jött egy gyors átszerelés és már színpadon is volt a Dorothy. Ismételten nagyon jó hangzással,   és nagyon jó zenékkel! Szívemnek külön öröm volt, hogy Tankcsapda feldolgozást is hallhattam. (remélem nem voltam ezzel egyedül).  Egyébként a Végállomásban minden Fejjel lefelé volt a szívparancsolattól. Szerettük egymást,  és utáltuk aztán nem akartunk olyanok Lenni mint bárki más! Szintén egy nagyon jó buli, nagyon jó emberekkel, nagyon jó hangulatban!


Koncert összegzés:

Bár volt egy Facebook megmozdulás, hogy legyen nálunk Dorothy zenekar,  sajnos nem  voltak annyian mint ahányan az oldalon jelezték részvételüket!  Bánhatják, nem tudják mit hagytak ki! Igaz nem millió ember, vagy akár nem ezer ember, de mégis olyan buli volt amit szerintünk senki nem fog elfelejteni! Ez múlott a zenekaron és persze a közönségen, akik ott csápoltak, vagy ugráltak, vagy akár csak a fejüket rázták sörrel a kezükben!

Zenekarokról: 

Mindkét zenekar nagyon közvetlen, ott sétálgattak tőlünk 2 méterre se. Szívesen fotózkodtak, vagy csak beszélgettek velünk. Kellemesen csalódtam bennük, így kell egy zenekart működtetni. Nagyon jólesett mindenkinek a zenekar jófejsége, és a barátságuk!

Még egyszer köszi a zenekaroknak! További nagyon sok sikert! Mi veletek vagyunk!
Szombathely titeket is visszavár!
Haverock közösség

Képek ITT!

Olvass tovább: http://haverock-kozosseg.webnode.hu/news/trio-tour-2015-koncertbeszamolo-dorothy-phoenix-rt/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X