TRIO TOUR 2015!!! Dorothy, Phoenix RT

Hello Szombathelyi , és Szombaton ide utazó rockerek!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok egy szombati buliról, ami a Végállomás klubban kap teret!
Igen, van egy turné, a Phoenix RT, és a Dorothy közös turnéja, aminek keretein belül ellátogatnak a mi kis városunkba is. Persze ennek nagyon örülünk, ezért is kerestük meg a zenekarokat, egy koncert beharangozóhoz.

Szóval  Phoenix RT, Dorothy!

OLVASSÁTOK:

 Phoenix RT 21:00

Mit tudhatunk rólatok röviden?

.Egy Csallóközi Rock n Roll banda vagyunk :)!2013 szeptemberétől Phoenix RT néven tevékenykedünk! Előtte Phoenix néven 2 lemezünk jelent meg.2013-ban triová vált a zenekar. Ekkor jelent meg Nincs ellenszer c. Lemezünk. Turnéztunk a Tankcsapdával, Kowalsky meg a Vega,  Road, Rómeó Vérzik zenekarokkal! idén a Metal Hammer közönségszavazásán 2015 év reménységének választották a zenekart! Tavaly meg tettünk kis kitérőt, jelentkeztünk az X-Factorba ahol a Mentorházig jutottunk! Elég mozgalmas volt az elmúlt két évünk :)!

Milyen okból látogattok el épp Szombathelyre?

Március végén indult a Dorothy zenekarral közös turnénk a Trio Tour, melynek 5.állomása Szombathely!Nagyon jók voltak az eddigi bulik!Mindkét zenekarnak ez az első önálló turnéja…Szóval nagy az izgalom és készülődés minden buli előtt!Mi már játszottunk párszor Szombathelyen és mindig nagyon élveztük!

Milyen bulira számíthatunk?

Egy pörgős, rock n roll bulira!Aztán szokás szerint afterozunk egy jót :)!!

 Várjátok már a szombati bulit?

Mindig minden bulit nagyon várunk! Életünk a színpad :)! Szombathely azért is kedves számunkra mert élnek itt barátaink, akikkel várjuk hogy újra találkozzunk :)!

Mit üzentek a szombathelyieknek ?

Annyit üzenünk, hogy mindenki hozzon magával, még egy embert és aztán szombaton kirúgjuk a Végállomás oldalát ;)!

 

Dorothy 22:30

Kattints a képre a teljes mérethez!

Mit tudhatunk röviden a zenekarról?

Dodo: Röviden a Dorothyról:  3 lány, akik szeretnek ‘rockzenélni’.  😀 Viccet félretéve, valóban csupán erről van szó, és az elkötelezettségről. Mert vagy teljes gőzzel előre megyünk, vagy máshogy nem lehet csinálni. Lehet mondani, hogy egy gyöngyösi hangszerüzletbe jártunk és ott találkoztunk, de már rég nem erről van szó. Úgy gondolom azóta megismertük egymást, és összekovácsolódtunk, lassan rájövünk a saját Dorothy stílusunkra, arra, hogy ki mit szeret igazán, kinek mi fog tetszeni/nem tetszeni egy-egy új dalban, amik most születnek a második albumunkra. Jelenleg kik vagyunk? Akik várják az idei klub bulikat, a fesztiválokat, a koncerteket, a próbákat, a stúdiózást, az új embereket akikkel találkozhatnak, és nem utolsósorban a második Dorothy korongot. 🙂
Milyen okból jöttök Szombathelyre bulizni? Azért mert sokan várunk? 

Klo: Nagyon reméljük, hogy sokan vártok! 🙂 Szombathelyre a Trio Tour keretein belül látogatunk el most május 2-án. A Phoenix RT-vel közös tavaszi turnénk utolsó előtti állomása Szombathely és a Végállomás Klub. Még soha nem voltunk ott, illetve máshol sem játszottunk a városban, ezért kifejezetten várjuk a bulit! 🙂 Az pedig külön öröm, hogy indítottak egy Facebook oldalt is, hogy “Legyen Dorothy koncert Szombathelyen”! 🙂 Most végre lesz! Még el sem indultunk, de már most imádjuk ezt a koncertet!
Mire számítsunk a bulin?

Dodo: Úgy gondolom, meg fogja érni a hosszú utazást ez az este, hiszen még mi sem mentünk olyan helyre ahol külön csoportot nyitottak nekünk egy helyi fellépésért. Így hát most különösképp jó szívvel indulunk neki az esti bulinak.
Egyet mondok, és ígérhetünk. Lesz bárpult, lesz Phoenix Rt , lesz Dorothy, lesznek szombathelyiek, de ami biztos hogy lesz Csajok, Pasik, R&R, ami üvölt majd a hangfalakból! Várunk Mindenkit szeretettel! 🙂

Készültök a koncertre? Várjátok?

Brigi: Még szép, hogy várjuk! Úgy érzem “szétcsapom magam”-este lesz.  😀 Egyébként minden bulira szoktunk készülni, közösen illetve egyedül is próbálunk otthon. Úgy gondoljuk, ha eljönnek miattunk és megnéznek, meghallgatnak, legyen az 1 vagy 5000 ember, akkor is ugyan olyan odaadással kell játszani nekik és igyekezni kell a megfelelő színvonalú bulival előállni. Meg amúgy is érződik, ha nem szívből csinálod. Szóval vagy szívből vagy sehogy… És ezt a közönség veszi észre a legjobban, mert nekik kell átadnod és ha nem tudod, akkor ott nincs rendben a dolog!
Idén milyen meglepetést mutattok nekünk? Új dal? Klip?

Klo: Folyamatosan dolgozunk a második lemez anyagán, egy új dalt már játszunk is a koncerteken, viszont még nincs konkrét dátum, hogy mikor fogunk kijönni vele, mikor készül el a második album, vagy egy új klip. Nem akarjuk saját magunkat sürgetni, nem szeretnénk, hogy “kényszerből” szülessen meg az album. Idén biztos, hogy jelentkezünk újdonsággal, de hogy mikor, illetve hogy az egyetlen dal, vagy klip lesz, vagy egy új lemez, egyelőre még maradjon titok. 🙂
Mit üzentek a Szombathelyi rajongóknak?

Brigi: Utómajálisozzunk együtt, nem fogjátok megbánni! Főleg, ha lesz pia és úgy hallottam elég nagy készlete van a Végállomásnak! 😉 Szerintem az este végére mindenki Fejjel lefelé lesz, de ha ti nem is, mi biztosan! 😉 Imádunk titeket, akkor szombaton randi! 😉

Nagyon köszönjük a válaszokat a zenekaroknak! Jó bulit nektek!
Haverock közösség

Szombati bulin mi is részt veszünk fotózkodunk, hasonlók úgyhogy biztos hogy lesz koncertbeszámoló 🙂
Gyertek sokan 🙂

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X