Totál Metál a Barba Negrában-kocertajánló

Hello Világ!

 

Április első hetén nagy adagban kapjuk a metál bulikat a Barba Negra Music Club-tól, 4 estén át jobbnál-jobb metál bandák adják egymásnak a stafétát. A klub falai közé érkezik két finn metál formáció is, az Amorphis és az Ensiferum, de Németországból az Avantasia, és még az Amerikai kontinensről a Death DTA is jön hozzánk, hogy a kemény fémzene rajongóit lázba hozzák. A hardcore buli garantált, hedbangelésre, tombolásra javasolt előre edzeni. A külföldi bandák mellett azért kiváló hazai zenekarainkról se feledkezzünk el, hiszen óriási teltházas bulira készül a Road és egy különleges estének is elébe nézünk, ahol a Tátrai Band koncertje fogja magával ragadni és elvarázsolni a közönséget. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Barba Negra áprilisi kezdése – egy 5-ös skálán 5-ös erősségű, zúzásra felkészülni, vigyázz, start!

Vörös felhő borul a Barba Negra fölé, érkezik az AMORPHIS

Április 5-én, Under The Red Cloud turnéállomásaként érkezik a Barba Negra Music Club-ba az Amorphis. Az 1990-ben alapított finn zenekar beírta nevét a metalzene történetébe, olyan lemezeknek köszönhetően, mint a The Karelian Isthmus, az áttörést meghozó Tales From The Thousand Lakes vagy éppen az Eclipse.

A tavaly ősszel megjelent Under The Red Cloud az együttes 12. stúdióalbuma, melyen a hat zenész mellett a lemez elkészítésében közreműködött Chrigel Glanzmann az Eluveitie-ből, vagy az Opeth-ből ismert dobos, Martin Lopez és Aleah Stambridge is hallható vendégénekesként. A hanganyag mind a rajongók, mind a szakma egyöntetű elismerését kivívta 2015-ben, és most Budapestre érkezik, hogy energiájával a Barba Negra közönségét is letarolja. Metálőrültek figyelem, április 5-én nincs kifogás, az első sorban találkozunk!

Amorphis

Részletek:

AMORPHIS – Under The Red Cloud Tour

Dátum: 2016. április 5.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég:

TEXTURES

POEM
Menetrend:

Kapunyitás: 19:00
Poem: 19:30
Textures: 20:20
AMORPHIS: 21:40

Jegyárak: 5 900 Ft

Jegyvásárlás ITT


 

Amerikai metál importálva, Death DTA a Barba Negrában

Április 6-án a legendás Death DTA fővárosunkba érkezik a ‘European Thought Patterns’ turnéjával. A koncerttel Chuck Schuldiner, a 34 évesen elhunyt gitáros emlékének adóznak, aki a zenekar egyik alapító tagja volt. Az amerikai klasszikus death metal banda nem kevesebbet vállalt, mint hogy 25 nap alatt 25 különböző városban adnak koncertet, melynek 7. állomása Budapesten a Barba Negra Music Club.

A felállás: az Individual Thought Patterns megalkotásában részvevő zenészekkel találkozhatunk majd, úgy, mint, Steve DiGiorgio, Gene Hoglan, Bobby Koelble mellett Max Phelps az Exist-ből fogja helyettesíteni Chuck Schuldinert, a banda eredeti alapító tagját, aki 2001. óta az égieknek játssza a jobbnál jobb dallamokat. A koncert alapját az 1993-ban megjelent album fogja képezni, de nem hiányoznak majd a korábbi lemezek klasszikusai sem, egy Zombie Ritual, vagy egy Pull the Plug biztosra vehető.

A Death DTA bemelegítését a német progresszív metalt nyomató Obscura lesz, akik a negyedik Akroasis albumukkal turnéznak. Zúzásra felkészülni, ezt a bulit csak kemény idegzetűeknek ajánljuk, aki bírja, azzal találkozunk április 6-án a Barba Negrában!

Death DTA

Részletek:

DEATH DTA – European Thought Patterns Tour

Dátum: 2016. április 6.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Obscura
Menetrend:

Kapunyitás: 19:00

OBSCURA: 19:30-20:20

DEATH DTA: 20:50- 22:40

Jegyárak: április 5-ig: 5 499 Ft

április 6-tól: 5 999 Ft

Jegyvásárlás ITT!Í

Különleges zenei utazás a Tátrai Band-del a Barba Negrában

Ritka, mint a fehér holló, avagy holló ritkaságú manapság már egy Tátrai Band koncert. Április 9-én a Barba Negra Music Clubban lesz alkalmunk átélni azt a különleges zenei élményt, amit a 27 évvel ezelőtti megalakuláskor a Tátrai Band tagjainak néhány perces, de annál meggyőzőbb improvizációjával alapoztak meg, és amivel azóta is elvarázsolják a közönséget, ha játszani kezdenek.

Tátrai Tibor, Magyarország Érdemes művésze, akit a hajdani blueskirály B.B.King is méltatott egy közös jammelésük során; Horváth Charlie, aki olyan hangon tudja kérni a jeget dupla whiskey-vel, mint senki más; zenekarral és vokálosokkal kiegészülve lépnek színpadra, és ígérnek a blues, jazz, rock világába kalauzoló felejthetetlen estét. Akár New Yorkba, akár az ismeretlenbe utazunk a Tátrai Band zenéjén keresztül, a nem mindennapi hangzásvilág és a virtuóz művészek játéka olyan koncertet ígér, amit valóban vétek lenne kihagyni. Ne maradj le a különleges estéről, találkozzunk április 9-én a Barba Negrában!

Részletek:

Tátrai Band

Dátum: 2016. április 9.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Jezztelen

Menetrend:

Kapunyitás: 20:00

Jazztelen: 21:00

Tátrai Band: 22:00

Jegyárak:  3 500 Ft

Jegyvásárlás ITT!

Támadnak a Vikingek, Ensiferum a Barba Negrában

Amikor a klasszikus heavy metál alapok találkoznak a dallamos gitár- és szintetizátor szólókkal és a viking mondavilág alakjai életre kelnek, akkor tudjuk, hogy csak a finn metál zenekar, az Ensiferumról lehet szó. A banda saját jellemzése szerint „hősies folk metált” játszanak, az biztos, hogy április 10-én energiájukkal letarolják majd a közönségét.

Az epikus folk metal hősöket ezúttal a szimfonikus death metalt játszó olasz zenekar, a Fleshgod Apocalypse kíséri, mely King című új lemezét mutatja be, illetve a zúzós éjszaka harmadik fellépője a dán Heidra. Metál-oázis egy estén? Igen, találkozzunk április 10-én a Barba Negrában!

Részletek:

ENSIFERUM

Dátum: 2016. április 10.
Helyszín: Barba Negra Music Club – Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

Vendég: Fleshgod Apocalypse (IT)

Heidra (DEN)

Menetrend:

Kapunyitás: 19:00

Heidra: 19:30
Fleshgod Apocalypse: 20:30
ENSIFERUM:21:50

Jegyárak:  4 900 Ft

Jegyvásárlás ITT!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X