Tökéletesen zárt a Végállomás Klub!

Szombaton tökéletes hangulatban zárta 2017/2018 közti szezonját a Végállomás Klub Szombathelyen. Már hagyománnyá vált, hogy a szezon utolsó koncertjét, a szintén helyi Red Rockets, és Vadvágány zenekar adja. Így lett most is, és természetesen hatalmas hangulatban búcsúztatták a Végállomást, hogy kicsit pihenhessen, és felfrissülhessen az újabb indulásra.

Elsőként a Red Rockets zenekar lépett fel a színpad deszkáira, és a már jól megszokott laza, ütős hangulatot hozták el nekünk. Tökéletes előadásban suhantak a Rakéták, ezzel méltó módon ünnepelve a klubot.

A Rakéták után következett a Vad Vágány zenekar, akik szintén már jól ismerteka szombathelyi helyszíneken. Sok rajongó, és barát jött el, átbulizni ezt az estét velük, ők pedig kellően meg is adták a hangulatot a közönségnek.

Nem is lehetett volna szebben zárni az idei szezont. A képek önmagukért beszélnek, amiket meg is tudtok nézni itt:
https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2123127327919028

 

Köszönjük a Végállomásnak, hogy van nekünk, rockereknek, köszi a szervezőknek, a zenekaroknak, és mindenkinek aki részt vesz abban, hogy jókat bulizhassanak a szombathelyi rockerek! Szeressétek az élőzenét, látogassatok el minél több koncertre, és persze most vegyétek az irányt a fesztiválok felé. Végállomás, jó pihenést, hamarosan találkozunk… 🙂

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X