The Vintage Caravan és Dead Lord koncert a Dürer Kertben!

Hello Világ!

 

Arrival címmel májusban látott napvilágot a klasszikus blues/ős-rockot játszó izlandi The Vintage Caravan harmadik albuma, és a fiatal srácokból álló trió jövő tavasszal rendesen meg is turnéztatja a lemezt Európában, méghozzá a svéd klasszikus hard rocker Dead Lord társaságában.

Az izlandi klasszikus blues rock trió, a The Vintage Caravan a napokban jelentette be első európai headliner turnéját, melyre tavasszal kerül sor és a jó hír az, hogy budapesti állomás is lesz!Az elmúlt két évben megannyi nagy bandával turnéztak már (Grand Magus, Blues Pills, Avatarium) és rengeteg fesztivált megjártak, így elérkezett az idő egy önálló körútra.A turné legfőbb apropója természetesen az idén megjelent új album, az Arrival méltó élő bemutatása.

GUhovuDKHeNpJQLTO8V7lublZaNeBtcmoneoY0TbPLE

Az Oskar Logi énekes/gitáros, Alex Orn basszusgitáros és Gudjon Reynisson dobos alkotta The Vintage Caravan trió azt mondta az új albumról, hogy nagy előrelépést jelent az eredetileg még 2012-ben kiadott második albumhoz, a Voyage-hoz képest. Szerintük az Arrival lemez súlyosabb lett, komorabb, de egyben dallamosabb is lett, mint a Nuclear Blast terjesztésével nagy sikert arató legutóbbi anyaguk.

ddi6St0pLDQI8egPn_syRC32XEUWx7su1OBGvOPMMkk,QlDIANrzbYLspfZEsXaq3tBIvoN1Zu7Cq_5VpxNe9Ds

“Ezúttal is Axel ‘Flexi’ Árnason producerrel dolgoztunk, mint legutóbb. A dalszerzésnek már 2012 októberében nekiláttunk, nem sokkal a Voyage lemez izlandi megjelenése után. Éppen emiatt rengeteg új témánk született a két év során, de csak 10 dalt akartunk az új albumra feltenni, a legjobbakat. Persze, néhány bónusztételt azért rögzítettünk a különféle extra verziókhoz…”

The Vintage Caravan: Crazy Horses hivatalos videó:

A leginkább a Thin Lizzy-vel rokon zenei világú régisulis négyes, a Dead Lord társul a körúthoz.Heads Held High címmel augusztus 21-én jelent meg a High Roller Records-tól a Century Mediához szerződött svéd klasszikus hard rocker banda második stúdióalbuma, a 2013-as Goodbye Repentance lemez folytatása.

Dead Lord: When History Repeats Itself hivatalos videó:

a Hammer Concerts bemutatja: The Vintage Caravan, Dead Lord
2016.
március 3. csütörtök
Budapest, Dürer Kert – Room 041
Ajtósi Dürer Sor 19-21.

Esemény ITT!

Belépő:
Elővételben: 3499 HUF
A helyszínen és a Ticketportál hálózatában 3999 HUF

Jegyek kaphatók: a Hammer Zenebarlangban, a Headbanger-ben, a CD Pincében, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában!

Jegylink:
www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47575

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X