The Soul Experience a Haverockerek Tehetségkutatón!

Ahogy eddig bemutattunk csapatokat, most folytatjuk a következő versenyzőkkel, akik nem más mint a The Soul Experience! Természetesen velük is készítettünk interjút, amit most el is olvashattok nálunk.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:

Mikor alakult a zenekar?
A zenekar ebben a felállásban egészen pontosan egy éve alakult, 2018. január 21-én. Ekkor  volt az első közös próbánk az új énekesnővel.
Mi a főbb stílus amit követtek?
Nagyon sokszínű az a zenei paletta, amit szeretünk, Dream Theater-től kezdve, Porcupine Tree-n, Harcsa Veronikán át az Opeth-ig minden előfordul. Szóval van itt minden, de alapvetően a progresszív vonalat követjük.
Kik a példaképek?
Példakép sok van, mindenkit más miatt szeretünk. Az énekesnőnk például imádja Chris Cornellt, és a grunge nagyágyúit, a gitáros nagy Mikael Akerfeldt, és Steven Wilson rajongó. Mike Portnoy, és Andy Timmons neve is említést érdemel a dobos és a basszusgitáros részéről. Szóval olyan zenészek, akiknek nem csak a zenei alázata, és hatalmas tehetsége hanem a személyisége is megfogott bennünket.
Mik a célok a jövőben?
Célok… van jó sok. Többek között még több, még elmebetegebb zenét alkotni, továbbfejlődni, “progresszálódni” mind technikailag, mind hangzásban.Szoktuk is egymást hülyíteni bonyolult ötletekkel. Ilyenkor általában nagyon szeretjük egymás édesanyját (még annál is jobban), aztán amikor az ötlet megvalósításra kerül, akkor jön a megelégedettség érzése… egészen addig, amíg következő héten újra el nem próbáljuk. 😀
Szerintetek miért pont nektek kell bekerülni a nyerő 3-ba?
 Azért mert jónak tartjuk magunkat, mint ahogy az összes induló zenekar jónak tartja magát. 🙂
Miért jelentkeztetek a versenyre?
Szerintünk a fejlődésnek mindig vannak stádiumai és egy ilyen verseny jó visszaigazolás lehet arról, hogy hol tartunk. Persze, ha ezek a döntő szempontok. Fontos és nem elhanyagolható része a fejlődésnek a folyamatos megmérettetés. Ezért jelentkeztünk.
Mit üzentek a közönségnek?
Szeressétek, és keressétek a jó zenét!

__________________________________________________________________________

Verseny Támogatói:

Echo Recording Stúdió, Bass Pro hangszerbolt, Végállomás Klub

Szavazási határidő: Január 31.

Nyeremények:

I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Stúdio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klubban (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X