The Night Flight Orchestra: dal- és klippremier a márciusban Budapesten koncertező zenekartól

A svéd THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA legutóbb 2018 nyarán jelentkezett friss lemezzel. A ‘80-as évek hangulatát elképesztő hitelességgel felidéző AOR / dallamos rock csapat – melynek tagságát erősíti a SOILWORK énekes Björn “Speed” Strid és az ARCH ENEMY basszer Sharlee D’Angelo is – most elkészült a következő koronggal: február 28-án, “Aeromantic” címmel érkezik a folytatás. Erről a 12 friss dalt tartalmazó anyagról hallgatható most meg az első előzetes új dal, a “Divinyls”, melyhez René U Valdes (Bravo Bravo Films) rendezésével forgattak videoklipet.

Szóval, azt hitted, hogy tudod mi is az a The Night Flight Orchestra? Biztos voltál abban, hogy ez a banda a szórakozásról szól, a boogie woogie-ról, a rádióbarát AOR zenéről? A francba, tévedtél. Az egyetlen dolog, amely ilyen sokáig életben tartotta az öregedő svéd szíveket, a Dráma! Belső konfliktusok, külső konfliktusok, pletykák és túlzások.

A Divinyls arról szól, hogy megteszed a lehetetlent, és megéled a legbelsőbb álmaidat, úgy, hogy tudatosan azok szerint éled az életed, és így teljes mértékben irányítod a saját jövődet. A videóban két fiatal jégkorcsolyázót láthatunk, akik kemény edzőjük miatt a rájuk nehezedő nyomás alatt teljesítenek, s így valósítják meg álmaikat. A történetben felfedezhető utalás Tonya Harding és Nancy Kerrigan konfliktusára, azzal a kivétellel, hogy az itt szereplő két fiatal hölgy végül barátok lesznek.”

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA tavasszal visszatér Budapestre. Március 22-én, a Dürer Kertben adnak koncertet, ahol vendégük az utóbbi évek nagy meglepetéseként visszatérő Surm Und Drang-torok André Linman zenekara, a dallamos rockot játszó finn ONE DESIRE lesznek. A 2017-es bemutatkozó album folytatása már készen van, a “Midnight Empire” lemez 2020 első negyedében fog megjelenni.

The Night Flight Orchestra // One Desire Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2522174901373640/ 

A 2018-as “Sometimes The World Ain’t Enough” lemez folytatásán a Nordic Sound Labs stúdióban dolgoztak, ahol ugyanazt a dobcuccot használták, amellyel az ABBA ultrasikeres 1980-as lemeze, a “Super Trouper” készült. Legutóbbi lemezükkel 2018 decemberében az A38 Hajón adtak egy nagyszerű koncertet.

A Hammer Concerts bemutatja:
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
One Desire

2020. március 22.
Budapest, Dürer Kert

Jegyek:
– 6.999 Ft elővételben
– 7.999 Ft a koncert napján és a helyszínen

Jegyek online:
jegy.rock1.hu/the-night-flight-orchestra_durerkert_20200322

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X