The Grudge a Haverockerek Tehetségkutatón!

A csapat 2016-ban alakult Szombathelyen, az alábbi felállásban: Mersits András (ének, basszusgitár), Rejtő Stefánia (gitár), Horváth Marcell (dob). Nem sokkal később Molnár Roland is csatlakozott hozzájuk mint szólógitáros, így alakult meg a mostani felállásuk, az állandó négyes. Eközben a zenekar székhelye is áthelyeződött Kőszegre. Saját szerzemények mellett feldolgozások találhatóak még meg repertoárukban, mindannyiuk kedvenceitől, például: Iron Maiden, Motörhead, Deep Purple, Metallica, stb. Idén szeptemberben készült el első demo felvételük, Mindegy Hol című számunkhoz. Továbbra is dolgoznak saját dalokon, és persze minél több koncertet szeretnének adni a bandával.

Kérdeztünk pár dolgot a csapattól, ami segíthet nektek is a döntésben, hogy továbbjuttatjátok-e őket a döntőbe! Ha tetszik, amit a zenekar csinál, nyomj egy Like-ot verseny videójukra:

Mikor alakult a zenekar?
Zenekarunk 2016 novemberében alakult Szombathelyen.

Mi a főbb stílus amit követtek?
Leginkább rock, metal, dallamosabb heavy metal vonalon mozgunk.

Kik a példaképek?
Nincs kifejezetten példakép, de zenekarok, amelyeket mindannyian szeretünk leginkább a Motörhead, Iron Maiden, Deep Purple, stb.

Mik a célok a jövőben?
Minél több koncertet, illetve stúdiófelvételeket szeretnénk, sajàt szerzeményeinkhez.

Szerintetek miért pont nektek kell bekerülni a nyerő 3-ba?
Szerintünk azért érdemelnénk meg egy kiemelkedő helyezést, mert egy jól összeszokott, szorgalmas banda vagyunk, illetve mások visszajelzései szerint tehetségesek a hangszeren.

Miért jelentkeztetek a versenyre?
Mivel manapság nagyon drága a számok felvétele, a zenekari kasszát pedig nagyon nehéz bővíteni, így a nyeremény stúdiózás reményében jelentkeztünk a versenyre.

Mit üzentek a közönségnek?
A közönségnek annyit szeretnénk üzenni, hogy hallgassanak minél több élőzenét, járjanak minél több koncertre, vegyenek lemezeket, és értékeljék, ha valaki hangszerrel játssza el a zenéjét.

 

__________________________________________________________________________

Verseny Támogatói:

Echo Recording Stúdió, Bass Pro hangszerbolt, Végállomás Klub

Szavazási határidő: Január 31.

Nyeremények:

I. hely: 3 Dalos Felvétel az Echo Recording Stúdio által.
II. hely: Fellépési lehetőség a Végállomás Klubban (Szombathely)
III. hely: Bemutatkozási lehetőség weboldalunkon, videó formában.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X