Teltházas koncertekkel hasít a Barba Negra

Teltházas koncertekkel hasít a Barba Negra

 

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Barba Negra Music Club küzdőtere a héten elég nagy strapának lesz kitéve, hiszen nem egy, hanem tripla teltházas bulinak ad majd helyet. Így bizton számíthatunk rá, hogy egy felspannolt, tombolni vágyó rocker-sereg veszi be a klubot, és a szolid teadélutánoktól igen távol álló zúzós bulizásba kezd. De lássuk a repertoárt, elsőként egy trash metál klasszikust, a Sepultura Roots című albumát kelti életre Max & Igor Cavalera, majd a Rock and Road hétvégén ki más, mint a bivalyerős népszerűségnek örvendő Road zenekar ad dupla teltházas koncertet. A Tankcsapda rajongókat is várják a Barba Negrába a héten, a Dolgozzátok fel című új TCS album lemezdedikálására.

De kezdjük csak szépen, sorjában, november 21-én egy kivételes zenei időutazásban lesz részük azoknak, akiknek sikerült jegyet váltaniuk a brazil testvérpár, Max & Igor Cavalera koncertjére, hiszen egy óriási klasszikust, a Sepultura ’Roots’ című albumát fogják egy az egyben lejátszani. Aki ismeri a banda és a lemez történetét, annak nem kell hangsúlyoznunk, hogy ez mekkora dolog, de a fiatalabbak kedvéért adunk egy kis háttérinfót.

max-igor-cavalera

A legendás brazil thrash metal formáció, a Sepultura húsz éve jelentette meg kultikus nagylemezét, a Rootst. A metál történetének talán legnagyobb tragédiája következett be 1996-ban, amikor a banda röviddel legjobb lemezének megjelenése után váratlanul feloszlott, és többé nem szólalhattak meg a dalok az eredeti felállásban. Most 20 évvel az album megjelenése után, mégis teljes egészében újra hallhatjuk, ráadásul a klasszikus színpadképpel kiegészülve. A Cavalera Conspiracyból ismert Marc Rizzo és Johny Chow segít a Cavalera testvéreknek, hogy az időutazás minél tökéletesebb lehessen. Egy legendás és kultikus zenekar karrierjének csúcspontját hallhatjuk – az idősebbek újra, a fiatalabbak pedig először.

November 22-e fontos dátum a Tankcsapda és rajongói (miért vannak olyanok, akik nem tartoznak ide?) életében, hiszen az új dupla album ekkor jelenik meg. A friss és ropogós, Dolgozzátok fel című korong megjelenéséhez pedig egyből egy lemezdedikálással egybekötött közönségtalálkozót is szerveztek a srácok. Szóval, ha jót akarsz magadnak, akkor ott leszel te is 15:00 és 18:00 között a Barba Negrában, addig is csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/558638857670670/

rock-and-road

A Road zenekar rendre telt házas koncerteket ad az utóbbi időben, rajongóik semmi pénzért sem hagynának ki egy alkalmat sem, a tábor pedig csak egyre nő. Boncolgathatnánk, hogy mi a siker titka, mit tudnak, amit esetleg más rock zenekar nem, de nem tesszük, csak annyit mondunk, hogy menj el egy koncertjükre és magad is megtudod. Bár ez nem most hétvégén fog bekövetkezni, hiszen még a dupla rock bulira is minden jegy elkelt, de majd legközelebb – persze csak ha résen leszel. 🙂

Akinek viszont már ott lapul a belépője a farzsebben/fiókban, ki hol tartja, az már tűkön ül, hogy hétvégén élőben hallja és átélje, ahogy izzanak a gitár húrok, ahogy izomból szólnak a dobok, és ahogy üvölt a rock. November 25, 26-án egymás után két este lépnek majd a Barba Negra színpadára, első este egy igazi best of műsorral készülnek, majd szombaton a Jó Reménység turnéval folytatják. De nézzük a pontos menetrendet, veled melyik nap találkozunk?

2016.11.25 – péntek

20.00 – Kapunyitás 20:15 – 21:00 – dedikálás (Road Merchandising Shop) 21:20 – Phoenix RT zenekar koncert 22:20 – Road zenekar – BEST OF 2016 koncert

2016.11.26 – szombat

20.00 – Kapunyitás 20:15 – 21:00 – dedikálás (Road Merchandising Shop) 21:05 – 21:20 – MEET&GREET (10 szerencsés velünk a Backstageben)

21:20 – AllsuckAll zenekar koncert 22:20 – Road zenekar – JÓ REMÉNYSÉG TOUR 2016 koncert

Untitled-11-300x238

Szavazzatok Haverockerek tehetségkutatónk résztvevőire.
Nyomj egy Like-ot arra a csapatra, akik a legjobban tetszenek!
Nevezők videói itt:

https://www.facebook.com/haverockkozosseg/videos/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X