Tegnap indultak a Gépek a Végállomásban!!!

Hello Világ!

Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is beszámolhatunk a tegnapi fergeteges hangulatról. A szombathelyi Végállomás klubban meglátogatott minket a pokolgép. Nagyszerű hangulat alakult ki, kitűnő emberek társaságában.

A bulit a Vadvágány indította, és sikerült is nekik nagyon jól felforrósítani a hangulatot! Voltak itt Cseppek, de még Robbantunk is a zenekarral. Legjobb választás volt a csapat a Pokolgép előfutáraként. Nagyon odatették maguk a srácok a színpadon, bele adtak mindent, és végül győzelmet arattak a közönségnél.

Vágányok után egy kis szünet, egy kis ivás, és jöhetett az újabb buli, amit a Pokolgép csapata hozott el nekünk. Játszottak új, és régi dalokat, dübörgött a ROCK. Indultak a Gépek, és erre is kerestük, hogy Hol van a szó?

Úgy éreztük jó helyen vagyunk Itt és most! Nagyon köszönjük a zenekarnak a fantasztikus műsort, reméljük többször is láthatunk még bennetek Szombathelyen.

Külön köszönet persze nektek, akik eljöttetek, és a hangulatot felemeltétek az égig. Köszönet a szervezőknek a buli gördülékeny működéséért! Továbbra is szóljon a Végállomásban a ROCK még nagyon sokáig!

További képek ITT!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X