Tavaszból nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben

Hello Világ!

 

Végre a hőmérő higanyszála is nyarat jelez, nemsokára a naptárunkat is átfordíthatjuk a következő hónapra, és ezzel a lendülettel belevethetjük magunkat a Track-szezon kellős közepébe! Szabad ég alatti fesztiválérzés, jubileumok a javából, hosszú nappalokat követő áttáncolt éjszakák egész sora vár ránk. A Barba Negra Track-ben a Hooligans, a Bikini, a Junkies, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Kreator gondoskodik a nyár méltó köszöntéséről.

Az idén 5 éves Barba Negra számos feledhetetlen pillanatot és meglepetést tartogat, ünneplésre felkészülni!

Jubileumi pezsgés a Hooligans-szel a Barba Negra Trackben

Húsz éve játszanak nekünk Hooligans-ként, de az együttes tagjainak zeneszeretete és első koncertjeik is egészen régre, az iskolapadot koptatós időkig nyúlnak vissza.

Tartalmas és lendületes két évtizedet tudhatnak maguk mögött a fiúk, pop-rock stílust képviselő dalaikkal gyakran meg sem álltak a slágerlisták éléig, és nem egyszer tripla platinalemezzel jutalmazta őket a közönség.

Hooligans

Mindennek megkoronázására, a rajongó Királylányok és királyfik legnagyobb örömére a Barba Negra Track-ben ajándékoznak meg minket május 27-én a jubileumi „Viszlát Budapest”, az Aréna koncert előtti utolsó budapesti koncerttel, beleadva apait-anyait, hiszen novemberig már nem bukkan fel a fővárosban a zenekar.

A napokban megjelent Apám című érzelmes dalukat júniusban új album is követi majd, így hát bőven lesz mit várni a Hooligans háza táján.

Ünnepeljetek velünk a kerek évfordulós szabadtéri bulin, és kiáltsuk együtt az éjszakába, hogy „az összes dolog az életemben, minden jó és szép, tartson örökké”!

Részletek:

HOOLIGANS

Dátum: 2016. május 27.

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18.00 vendég: Dorothy

Jegyárak: 2 499 Ft elővételben, a helyszínen 2 999 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/hooligans_20160527

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/953777798009915/

Indul a Bikini és Fagyi-szezon a Barba Negra Track-ben

Erre a bikini-szezonra elég lesz csak a hangotokkal és a táncoslábakkal edzeni! Nem kell aggódni azokon a kérdéseken sem, hogy ki ad helyet maga mellett, és ki visz majd haza, hiszen a május 28-i koncerten minden magától értetődik majd, és a rajongótábor egyként örülhet a nosztalgiát ébresztő daloknak. Az előző két alkalommal a Barba Negra Music Club-ban tombolhatott a közönség a Bikini együttes slágereire, az idei harmadik bulit pedig már szabadtéren tartjuk, és a Barba Negra Track-ben ragad minket magával az utánozhatatlan hangulat. Egy este, ahol több generáció gyűlik össze a közönség sorai között, de összekötik őket az ismerős dallamok és a felhőtlen szórakozás élménye.

Bikini

Ha kimaradtatok a farsangi és áprilisi mulatságból, vagy ha a duplázók, netán triplázók közé tartoztok, egyaránt ott a helyetek a szombati Track-es éjszakában!

Részletek:

BIKINI

Dátum: 2016. május 28.

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18.00

Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/bikini_20160528
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/965433046839044/

Vár ránk a mámor a Junkies-zal a Barba Negra Track-ben

A mámoros este apropója nem más, mint a Junkies SX7 albumának 15 éves jubileuma. A zenekar ötödik stúdióalbuma nagy áttörést jelentett akkoriban, az SX7-et 2002-ben Arany Zsiráf díjra (későbbi Fonogram díj) jelölték.

Június 2-án a Barba Negra Track-ben teljes egészében elhangzik a lemez, de természetesen ezenkívül is hallhatunk majd dalokat, ráadásul közönségszavazatok alapján! Az este különleges vendége lesz az Alice In Chains Tribute zenekaraként ismert, grunge stílust képviselő Men In The Box zenekar, de további vendégfellépők is érkeznek a hangulat fokozására.

Junkies

Egy május elején elcsípett nyilatkozat szerint „Velünk lesz Ganxsta Zolee, gondolom nem találjátok ki, mit nyomunk közösen. Tarján Zsófi, a Honeybeast üdvöskéje szuper számot választott, egyelőre maradjon titok. Oravecz Kristófnak, a Paddy and a Rats énekesének is határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne velünk közösen előadni, nem akadályozzuk meg benne. Szendrey Zsolt Károlynak, még nem szóltunk, de innen is üzenjük, hogy jó lenne, ha jönne. Legvégül, de nem utolsó sorban velünk lesz az egész koncert ideje alatt hangzást vastagítani Takács Vilkó, a zenekar tiszteletbeli tagja.”

A 15 éve megjelent album méltó jubileumára számíthatnak tehát a rajongók a punk-rocktól visszhangzó csütörtöki – de korántsem hétköznapi – Track-es éjszakán.

Részletek:

JUNKIES

Dátum: 2016. június 2.

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18.00

Különleges vendég: Men in the Box

Jegyárak: 1 499 Ft / 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/junkies_20160602
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/902218819924255/ 

Ganxsta-rappel szurkolunk a Barba Negra Trackben

Ganxsta Zolee és a Kartel sport iránti rajongását senkinek sem kell bemutatni, így aztán nem meglepő, hogy a 2016-os Labdarúgó Európa-Bajnokság is megihlette őket. A június 3-i koncertet követően már csak egy hét lesz hátra a kezdőrúgásig, ennek apropóján a Barba Negra Track-es koncerten hallhatják a rajongók először élőben a Lotfi Begivel készített “A franciák felé” című számot.

Június első pénteki bulija számos meglepetést tartogat. Az este folyamán fellépő vendégek listája folyamatosan bővül, de biztosan köztük tudhatjuk már Szekeres Andrást a Junkies-ból, Kovács Krisztiánt a Fish! zenekarból, és Lofti Begi-t is.

Ganxsta

Aggodalomra semmi ok, ha a kedvenc zenekarod koncertje és a foci EB kihagyhatatlan meccse egybeesik. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hiszen a Barba Negra Track-ben megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek!

Zene és sport, rajongók és szurkolók. A Barba Negra Trackben 2in1 élményben részesülhetsz!

Részletek:

GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL

Dátum: 2016. június 3.

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18.00

Jegyárak: 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/ganxsta_20160603
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1534078583559628/

Metálest a Barba Negra Track-ben

Exkluzív koncerttel érkezik június 4-én a Barba Negra Trackbe a német thrash metál banda, a Kreator, akiknek fellépése elé két színpadon zajló mini-fesztivál szerveződött. Rajtuk kívül ugyanis hat zenekar gondoskodik majd a maratoni zúzásról, és hozza hangulatba a közönséget. Az ózdi székhelyű Remorse, az amerikai turnéjáról nemrég visszatért Ektomorf és az idén 35 éves jubileumot ünneplő Moby Dick a nagyszínpad deszkáit rezegteti a Kreator műsora előtt. A kisszínpadnál a komáromi thrash csapat, a Vesztegzár, a német sludge metált képviselő

Kreator

Mantar, valamint a szimfonikus black/death metált játszó Christian Epidemic koncertjére tombolhatnak a rajongók.

Készüljetek, mert nem mindennapi hétzárásra számíthatunk!

Részletek:

KREATOR

Dátum: 2016. június 4.

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 16:00

Nagyszínpad

16:00-16:30 Remorse

17:00-18:00 Ektomorf

18:40-19:50 Moby Dick

20:30-22:00 Kreator

Kisszínpad

16:30-17:00 Vesztegzár

18:00-18:40 Christian Epidemic

19:50-20:30 Mantar

Jegyárak: 4 999 Ft elővételben május 31-ig, utána 5 999 Ft
Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/kreator_moby_dick_20160604
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/979123682140806/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X