Tankcsapda, és a véleményünk a Dupla DVD, CD-ről

Hello Világ!

Ahogy mi is, biztosan ti is sokan megvettétek a Tankcsapda legújabb kiadványát a dupla DVD, és dupla CD sorozatot! Megnéztük, értelmeztük, és kritizáltuk! Erről olvashattok most, a mi véleményünkről! Persze számít a ti véleményetek is, így arra gondoltunk, ha van kedvetek írjátok meg ti mit gondoltok a legújabb megjelenésről, és mi ebből ha kellő mennyiségű vélemény összejön készítünk egy cikket, egy videót, amit megtekinthettek majd youtube csatornánkon, az oldalunkon, és eljuttatjuk a Tankoknak is. Szóval ha van kedved, véleményezésre fel!!!

12244003_1291552680870547_858293052_n

Kritikáitok, véleményetek várjuk: info@haverockkozosség.hu, vagy a Haverock közösség Facebook oldalán üzenetben! ( Küldhettek szöveges, illetve video formát is, ha mertek) 😀

Mielőtt bele kezdenénk, pár fontos hír amit már most tudni kell a “Lemezekről”.

Tegnap jelent meg a Tankcsapda új lemez sorozata! Ez a sorozat kapható a MOL kutakon, és nem kerül szinte semmibe, hiszen csak 1490 Ft. Kutak listája ITT!

“Megjelent a lemez, és végig söpört az egész országon”

Mindenki várta hogy vehesse, és nézhesse a DVD-t, amelynek anyaga a 25 éves jubileumi koncert Debrecenben. Olyan hirtelen, és gyorsan söpört végig az országon a koncert anyag, hogy 12 óra leforgása alatt, már meg is szerezte az aranyat! Ennek a Tankok is örültek, ezt be is jelentették Facebook oldalukon ITT!

November 25-én Budapesten a Garage Store-ban, november 26-án pedig Debrecenben a Rock Music Shopban kerül megrendezésre az aláírás gyűjtés! Mindenkinek ott a helye!

Ma még egy hír érkezett a Tankcsapattól, hiszen bejelentették, hogy november 25-én jön a Koponyák, és csontvázak klip premier. Már nagyon várjuk 🙂

És most itt a véleményünk a lemez sorozatukról:

“Megérkezett a lemez! Itt vannak a Tankok a szobámban is!”

“Amint hazaértem este már alig vártam hogy a kezemben foghassam a legújabb szerzeményt, amit a Ritmusdoktor, a Dallam díler, és a Rock n Roll diplomata küldött nekem! Küldött nekem persze, hiszen én is csak a MOL kúton vettem, mégis úgy éreztem, ez csak az enyém!
Amint a kezembe került a lemez egy szép fólia borítást láttam rajt! Nem érdekelt engem a fólia, csak ami benne van! Téptem, szaggattam, ahogy csak tudtam, aztán végül tényleg a kezembe került az anyag! Szét nyitottam a lemezt persze tele van érdekességekkel mennyien dolgoztak rajt, és a Tankcsapda mennyire hálás nekünk, de nem érdekelt ráérek én azt elolvasni még jobban szétnyitottam. Négy lemez tárult elém! Egyből a DVD-1 re nyúltam bedobtam a gépbe, és had szóljon! Egy kis előzetes videó, ami a Tankcsapdától számomra nem megszokott, viszont érdekes, és ez tetszik! Kis idő múlva, ahogy a “mese videó” lecseng, már indul is a koncert. Sajnos nem voltam ott, mégis úgy érzem, mintha ezt az estét én is végig tomboltam volna. Fantasztikus dalok (nem lövöm le azoknak, akik még esetleg nem látták), fantasztikus látvány elemekkel. Nagyon állat kis anyag a vége fele pedig bemutatja egy rövid összevágásban a zenekar tagokat egy-egy dalnál. Vége az első résznek, és csak nyúlok a DVD-2 ért nincs megállás, ez csak jobb lehet! Úgy bizony! Jobb lett! Tankok a színpadon persze nem a zenekarra célzok, hanem Tank formájú díszletre! Aztán persze megjelenik a Tankok előtt a három csapda, és nincs megállás megy tovább a buli! Előkerül egy kis akusztikus rész is számomra meglepő, de nagyon tetszik! Egyre jobban bánom, hogy nem vehettem részt ezen a bulin! Az akusztikus nagyon jó imádom ebben a formában is a dalokat! Aztán visszatér a keményebb színvonal a kemény látványelemekkel! Közben rákukkantok a készítőkre, és a köszönetre a DVD tokon amit persze érdemes végig pörgetni! Én most a készítőket nem írom ide, de a lényeget hajlandó vagyok legépelni nektek:

“A Tankcsapda eddigi negyedszázada alatt annyi helyről érkezett segítség, hogy azt felsorolni talán nem is lehet… Kihagyni nem szeretnénk senkit, így most is csak azt mondjuk, amit minden koncert végén: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A támogatásért a MOL, Soproni, Opel, MTVA, Hewlett-Packard, Rézangyal, Garage Store, Szatyi Stage Team továbbá a DVD elkészítésében nyújtott segítségért: Magyar Honvédség és Honvédelmi Minisztérium.

KÜLÖN KÖSZÖNET:

Mindenkinek, aki velünk van, aki tesz értünk, aki hisz bennünk!
Köszönet és üdvözlet a ‘csapda hűséges közönségének, minden egyes Tankernek!
Nélküled ez az egész semmit nem érne! ADJON AZ ÉG! “

Aztán végig néztem a koncertet tényleg megéri megvenni, neten letöltheted, de nem kapod vissza ezt az érzést mint az eredetinél! Bevallom a CD-t még nem hallgattam végig, de most dobom be a gépbe Számolj vissza 3.. 2.. 1.. PLAY!!!”

Élvezzétek a DVD adta örömöt, és hallgassátok az élő zenét! Köszi ha elolvastad! Véleményed várjuk az oldalunkon!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X