Tankcsapda dokumentumfilm leírás, vélemény!

Hello Világ!

Mint tudjátok igyekszünk mindenről nektek beszámolni. Így teszünk most is, hiszen rohantunk az első MOL kutunkra hogy átvehessük a Tankcsapda Három Rohadék Rockcsempész dokumentum filmet. A lemez csak 990 Ft, és elhihetitek sokkal többet ér a tartalma ennél.

DSCN4217

Hazaérve nem is volt más dolgunk, csak fogni a lemezt bedobni a gépbe, és nagy képernyőn nézni, hogy mit is csinál a három debreceni srác, amit még eddig nem láthattunk, és mit tolnak a képünkbe.

Természetesen nem csalódtunk.

DSCN4221

Gondolhatjátok nem megyünk részletes leírásokba bele, hiszen nektek kell magatoknak tapasztalni, és értékelni a filmet. Egy dolog viszont biztos, mi csak ajánlani tudjuk.
A DVD bemutatja a csapat életét, kicsit úgy érezhetjük a film alatt, mintha mi is része lennénk a zenekarnak. Ez nagyon jó, mi imádtuk ezt a filmben. A zenekar magához hűen nem enged be minket a legnagyobb kulisszatitkokba, ami természetes, viszont nagyon sok dolgot mutatnak meg ami alapján értékelhetjük a  Tankcsapdát! Nekünk bárki mondhat bármit, nagyon tetszett a film, nagyon imádtuk, és jókat röhögtünk egy két résznél. Tényleg sokat megmutatnak magukból így a nagy rajongók örülhetnek, ahogy mi is. 😀

Külön ajánlanánk a Tankcsapda fikázóknak, hiszen ha ezt megnézik rájöhetnek hogy téveszmékben élnek. ( Persze rossz akarók mindig is voltak, biztos lenne aki ebben is találna hibát)

Mi tényleg csak ajánlani tudjuk, ha teheted most indulj azonnal a legközelebb eső MOL kútra és vedd meg a dvd-t nehogy lecsapják a kezedről.

Készítette: Színfolt film produkció – Lévai Balázs rendezzésével.
És persze köszönet minden közreműködőnek.

Minden elismerésünk a zenekarnak a kitartó munkájukért, az elmúlt évekért, és azért, hogy holnap Gencsapátiban találkozhatunk velük. 😀

Gyertek sokan, bulizzunk együtt Gencsen a Tankcsapdával.

Untitled-11-300x238

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X