Tánc – debütált a Ten Big Toys zenekar

A 2018-ban alakult Ten Big Toys zenekar négy tagból áll, Rada Orsolya az énekes, Nickmann Ákos gitáron zenél, Schmidt Erika a basszusgitár felelőse, Piller Alex pedig a dobok mögött ül. A zenekar úgy gondolta, hogy összekeverik a rockzenét a hip-hop, a metal és a popzene elemeivel, hiszen úgy zenélnek, ahogy kedvük van, amíg kedvük van – nem is szeretnék beskatulyázni magukat.

Idén bejutottak az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe, amely keretein belül volt egy fellépésük az A38 hajón október 10.-én.

 A zenekar egy videoklippel debütált, amely 2020. 12. 12. – én jelent meg Tánc címmel. A klip alább megtekinthető.

Erika, a csapat basszusgitárosa mesélte, hogy hogyan alakult meg a jelenlegi zenekar: ,,2018-ban egy zenésztársammal kitaláltuk hogy zenekart szeretnénk alapítani. Nem voltak konkrét terveink, csak játszottuk a kedvenceinket. Az énekesünk Orsi fellelése után a negyedik női tag sehogy sem akart összejönni, ezért elengedtük ezt a csajzenekar-kérdést. Aztán többször is megoldódni látszott, hogy teljes csapat legyünk, de menet közben annyit változott mindannyiunk élete és élethelyzete, illetve a zenekari célok, hogy elváltak útjaink, bár a jó kapcsolat fennmaradt. Egy ideig nem egészültünk ki, de aztán a 2020-as év számunkra pozitív változást is hozott, Ákost és Alexet, akikkel közösek a célok, és minden együttáll.”

A zenekar jelenleg is dolgozik a dalokon, egy-két zene már meg is van – az első albumukhoz, amelyet Nóniusz Gábor producer segít nekik elkészíteni.

A zenekarról többet megtudtok, ha lecsekkoljátok őket a közösségi felületeken:
Fcaebook: https://www.facebook.com/tenbigtoys
Instagram: https://www.instagram.com/tenbigtoys/

És a mi elérhetőségeink, ha további cikkeket is szívesen olvasnál tőlünk:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X