Tales of Evening: A Nova Prospect és a Leecher társaságában zárják “A fény nyomában” turnét az A38 Hajón

TALES OF EVENING legutóbbi, harmadik nagylemezét népszerűsítő, “A fény nyomában” névre keresztelt turné 2019-ben országos szinten 10 nagyvárosba látogatott el. A zenekar koncertsorozatának utolsó állomása Budapesten lesz az A38 Hajón, 2019 október 26-án.

 

Tales of Evening 2011 óta töretlenül halad az úton, melyet azzal a céllal kezdtek járni, hogy megmutassák különleges zenei világukat, mely a dallamos metal és mesés dalszövegek összefonódása. A szimfonikus metalt játszó zenekar már állandó szereplője a hazai rock és metal fesztiváloknak, rendezvényeknek. Megalakulásuk óta három nagylemezt és számos videoklipet készítettek. Jelenleg első angol nyelvű lemezükön dolgoznak. A koncert egyedi látványvilágot és a három nagylemez legjobb dalaiból álló programot ígér. Az este különleges vendégei a Nova Prospect és a Leecher lesznek.

Az idén már 11 éves Nova Prospect a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló rockzenekarok között. A „Vigyázó” című daluk bekerült az Eurovíziós dalválogató, A Dal 2018 című műsor legjobb 30 dala közé, így február elején az MTVA élő tévéműsorában is megmutathatták magukat.

2018-as nyugat-európai turnéja és akusztikus kislemeze után csatlakozik a szimfonikus cselló-metalt képviselő Leecher zenekar is, akik nagy erőkkel dolgoznak második, 2019-re várt nagylemezükön.”

Tales Of Evening/Nova Prospect/Leecher – A38 Hajó Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2453173594905960/

Elővételi kedvezményes jegyek megvásárlása a TIXA oldalán és a zenekarok online felületein:
tixa.hu/Tales-Of-Evening-2019-10-26-A38Hajo-Budapest

Rendezvény időpontja: 2019.október 26.
Kapunyitás: 19:00

Tales Of Evening linkek:
www.talesofevening.com
www.facebook.com/talesofevening

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X