Szombaton megint ZúZnak a kemények a Végállóban!!!

Hello Világ!

Kihagyhatatlan buli elé nézünk szombaton! A szombathelyi Végállomás klubban kerül megrendezésre egy újabb bulisorozat, ahol három zenekar biztosítja a jó hangulatot.

WATCH MY DYING 22:30
Lovecrose 21:30
Self Desolation 20:30

Jegy ár változó hiszen 20:30-ig 1000 Ft, viszont 20:30 után 1200 Ft.

A buli a Watch My Dying 2015 Őszi turné keretein belül zajlik.

(esemény a képre kattintva)

Megkerestük a Lovecrose zenekar, pár infóval, és a bulival kapcsolatban.
Választ is kaptunk természetesen Csiszár Ádám (gitár,vokál) -tól.

Olvassátok szeretettel 🙂

Mi újság veletek mostanában? Milyenek a bulik? Hogy fogad a közönség?

Köszönjük szépen nagyon jól alakulnak a dolgok mostanság! Egyre bővülnek a koncertjeink, hamarosan kijön az első videóklippünk, és éppen új dalok felvételén dolgozunk
A bulik hangulata nagyon jó, az emberek jól fogadnak minket és jó érzés látni hogy már egyre többen énekli velünk a saját dalainkat. 🙂
Ha már szóba hoztad a videoklipet. Közzé tettetek egy Werkfilmet, amit mi is láttunk. Milyen volt a forgatás hangulata? Ti hogy éltétek meg ezt az egészet?
A csapat amivel forgattunk nagyon hamar összekovácsolódott. Rugalmasan ment minden, a hangulat kiváló volt, hülyeségből se volt hiány természetesen, de hatalmas öröm volt számunkra hogy a szereplésre felkért lányok és fiúk ennyire ügyesen és profin megoldották a feladatot!

Sokat nem árultatok el a megjelenésről! Lehet-e már tudni valamit bővebben?
A videó utómunkái folyamatosan zajlanak Andrew Coaster kezei alatt, akinek nagyon hálásak vagyunk hogy ekkora lelkesedéssel, és profizmussal készíti nekünk ezt az anyagot. Október 18-ra tervezzük a premiert, de csak a közeljövőben fog tisztázódni a pontos időpontja a közzétételnek.
A videót nézve elég véres jeleneteket láthatunk. 😀 Mennyire tervezitek a klipbe is bevinni, ezt a vérzős keményebb dolgot?
A videó maga a zenélős jelenetek mellett kap egy kerettörténetet 🙂 Ebben van egy elrablás sztorija, az áldozatok pedig a zenekar tagjai. 😀 Egyenlőre nem lövöm le a poént, de igen a klipp hangulata is hasonló lesz, de nem kell nagyon komoly véres horrora számítani, annál lazább hangvételű lesz, de emellett meg lesz a komor hangulata a videónak. Mivel viszonylag hosszú dalról beszélünk, bőven elfért egy kisebb önálló történet, és mi szerettünk volna egy kicsit egyedibb úgymond rövidfilmet amely egy sztorit mesél el, nem szimplán csak egy zenélős zenekari jelenetet tartalmaz pazar díszletekkel.

Most léptetek fel a Nice On Babe szülinapi buliján! Milyen volt?

A Nice One babe-es srácok már régi cimboráink, nagyon jó a kapcsolata két zenekar között, és természetesen elsőre igent mondtunk nekik mikor megkértek hogy nyissuk meg ezt az estét. még úgy is hogy Gábor a basszusgitárosunk sajnos nem ért rá, így beugró basszerossal léptünk fel. Nem jött el igaz annyi ember amennyi szokott most, de akik ott voltak jól érezték magukat, és szerintem nagyon élvezték mind a négy banda műsorát.

Oktober 17. Végállomás. Mit tartogattok nekünk? Hogy készüljünk? 🙂

mindent megteszünk hogy egy atom bulit tolhassunk nektek. 😀 Remek dolog az hogy ezen a koncerten ott lehetünk! 🙂 Odacsapunk rendesen, sok-sok saját dallal, valamint debütál élőben A Magunk Útja című dalunk melyhez a videó is készül. Várjuk a szombat estét nagyon!

Utolsó kérdés! Mit üzentek az olvasóknak, rajongóknak, és a Végállomásba ellátogatóknak?

Járjatok koncertre, hallgassátok meg a hazai underground színtér bandáit mert rengeteg tehetséges csapat van köztük, akik érdemesek rá! Jöjjetek el szombaton, hallgassatok meg minket, és ha tetszik, nézzétek meg az oldalunkat, hallgassátok meg a dalainkat. És persze nem utolsó sorban A Magunk Útja videoklip premier hamarosan! Mindenképp nézzétek majd meg! Nagy pacsi nektek, Éljen a Rock! 🙂

Nagyon köszönjük a válaszokat! További sok sikert kívánunk!

Ti pedig, igen ti itt a cikk előtt! Gyertek szombaton! Mi garantáltan ott leszünk 🙂

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X