Szavazz a Haverockerek versenyen! The Stinky Rodders

Facebook oldalunkról már tudhatjátok, zajlik folyamatosan a Haverockerek zenekari tehetségkutató. Január végéig várjuk a szavazatokat! Szavazd meg ki kegyen a II. Haverockerek verseny győztese!

Első induló csapatunk a The Stinky Rodders!

A zenekar 2014. Júliusában indult Szekszárdról. A trio többször bizonyított már az ország több pontján. Pörgő vidám számaik könnyen nyitják meg az emberek szívét, mozdítják táncra a lábát és fergeteges hangulatot teremtenek koncertjeiken.

Két éves pályafutásuk során volt szerencséjük együtt zenélni több kiváló együttessel a magyar rockabilly élet krémjéből. A Mystery Gang-gel már több ízben álltak együtt egy színpadon, többek közt Pakson, az A38 színpadán, illetve az Akvárium Klub deszkáin borzolták a kedélyeket. A budapesti Kuplungban az Ati Edge and the Shadowbirds előtt, Győrben pedig a Rockin’ Rockcats előtt pörgették fel a bulit.

Zenei repertoárjukat a lehető legnagyobb változatosság jellemzi. Az 50-es évektől egészen napjaink prezentálják a rockabilly zene legjelentősebb dalait. Ezek mellett természetesen nem maradhatnak el az egyre növekvő számban lévő saját dalok sem, melyeknek hangzása egyfajta sajátos keveréke a rockabilly-nek, a blues-nak és a garage zenének. Az első két év szerzeményeit felvonultató “From The Garage” című lemezük 2016 novemberében jelent meg. Zenéjükkel azt szeretnék elérni hogy a közönségnek egy olyan élményt nyújtsanak, ami ha csak egy óra erejéig is, de kiszakítsa őket a hétköznapokból és egy olyan hellyé alakítsa a színpad előtti táncteret ahol mindenki önfeledten szórakozhat és össze táncolhat magának egy hétre elegendő izomlázat!

A trió tagjai:

Szakács Károly – Nagybőgő, ének
Nagy József – Dob
Kovács Tamás – Gitár, vokál”

Ha tetszik a zenéjük, támogasd meg őket a versenyben egy Like-al:

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X