Szavazz a Haverockerek versenyen! NO CFC

Facebook oldalunkról már tudhatjátok, zajlik folyamatosan a Haverockerek zenekari tehetségkutató. Január végéig várjuk a szavazatokat! Szavazd meg ki legyen a II. Haverockerek verseny győztese!

A soron következő együttes a NO CFC!

Még egy éves sincs a Tolna megyei No CFC zenekar, de mégis meglepő népszerűségnek örvend a környék underground köreiben. A srácok népszerűségét az is mutatja hogy az elmúlt évben 13 koncertet adtak, jártak már a Don Gattoval Pápán, sőt még a Hot Beaverrel a fővárosban is. A zenekar pályafutását azonban a Kakasdi Faluházban adott koncertjével indította, és már akkor egy saját számmal rukkoltak elő a feldolgozások mellett. Mára megjelent első albumuk Dawn címmel, amin egyaránt megtalálhatóak magyar és angol nyelvű dalok is.

Az emberek azt tartják a zenélésről, hogy sosem lehet elég korán elkezdeni. A srácok ennek a tökéletes példái, mivel a tagok mindannyian meglepően fiatalok, az általuk játszott “indie metal” keménységéhez képest. A zenekar tagjai pedig: Gergely Bence (18) énekel és több számban gitározik is, Varga Ábel (17) basszusgitáron, a szólógitárnál és a dobok mögött pedig a Szabó-tesvérek Marci (16) és Gergő (11).

A versenyen a Holnap c. számukkal vesznek részt, ha tetszik, egy Like-kal támogathatod őket.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X