Szavazz a Haverockerek versenyen! Nice One Babe

Facebook oldalunkról már tudhatjátok, zajlik folyamatosan a Haverockerek zenekari tehetségkutató. Január végéig várjuk a szavazatokat! Szavazd meg ki kegyen a II. Haverockerek verseny győztese!

Következő induló csapatunk a  Nice One Babe!

Életünk egy nagy álma teljesedett be, amikor a banda megalakult 2010 -ben. Szabi (énekes),Chris (gitáros), Olley (dobos) kezdte el ontani az addig mindannyiunk számára megújító irányvonalú metál csemegét. Nyáron már Miki (gitár) is kedvet kapott a zúzdára, aztán Sziszi (basszusgitár) is követte, de külföldi munkavállalása miatt Zsolti vette át a helyét a basszus fronton. A fazékba az öt hozzávalón kívűl került még: sok ambíció, pár eszement ötlet, dübörgő hangerő, egy-két mámoros városi éjszaka, pár gyönyörű popsi, baleset az m0 -son a “szerb határ” felé, baráti összetartás, 15 ütős nóta, a The First One ep, hülyülés hülyülés hátán, sok bátorítás a közönségtől a megannyi koncerten.Szabi kiválása után Dolgos András Máté került a zenekarba ,de 2013 januárjában őt Horváth Milán váltotta akivel azóta is töretlenül ontjuk magunkból a nótákat.
Röviden a sok összetevő hozzáadásával forrott ki a Nice One Babe, melynek fogyasztását melegen ajánljuk, de mértékkel, mert leveszi az arcodat, mint a trinidadi moruga skorpiópaprika!

Ez volt a bemutatkozójuk, ha tetszik amit csinálnak Like a videójukra :

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X